Vores kerneværdier

Blue Header

Vision

Vi mener at alle skal have ret og råd til at udleve deres iværksætterdrøm. Alle skal have lov til at drømme og drømme stort. At skabe sit eget er en kæmpe drøm for mange, men iværksætteri bliver ofte forbundet med uoverskuelighed, ikke viden nok og alt for dyrt. Startup Central har en drøm om at slå denne påstand ned. Det er hårdt arbejde at udleve sin drøm, som iværksætter og nå sine iværksættermål, men har man viljen så har vi løsningen. Vi vil være med dig hele vejen og sørge for, at det bliver nemmere, mere overskueligt og økonomisk overkommeligt for dig. Det betyder ikke, at der ikke er hårdt arbejde i fremtiden og at vi gør arbejdet for dig, men vi sørger for, at du kan koncentrere dig om vigtigere ting i din virksomhed og dermed komme i mål med dine iværksættermål.

Uanset hvilken bagage du kommer med, så kan vi i Startup Central gøre dig og din virksomhed eller forretningsidé endnu mere professionel - alder, viden og erfaring er ingen hindring. Alle skal have ret til at udleve deres iværksætterdrøm. Mener du ikke, at du har den nødvendige viden inden for området, så kan vi hjælpe dig. Mener du ikke, at du har de rette forbindelser og overskuet til at søge sparring, så kan vi hjælpe dig. Mener du ikke, at du har råd til at starte din virksomhed, så kan vi hjælpe dig med lavere priser på nødvendige programmer og servicer. Tvivler du på dine evner og din forretningsidé, så er vi her for dig.

Vi mener, at vi udlever vores vision, ved at vi har samlet al viden inden for iværksætteri, erfarne erhvervscoaches inden for alle områder af iværksætterbranchen, forhandlet priserne ned på nødvendige programmer og servicer, samt udarbejdet tools til at gøre din virksomhed mere professionel, ét sted.

Mission

Vi har en mission om at være the one-stop-shop for iværksættere og selvstændige. Ét samlet sted hvor deres iværksætterrejse begynder og hvor de kan vækste. Denne mission gennemsyres af vores vision om, at det skal være overskueligt og økonomisk overkommeligt at nå sin iværksætterdrøm. Alt en iværksætter skal bruge for at udleve sin drøm, er samlet på én platform. Ligegyldig branche og hvor på din iværksætterrejse du er, kan du få den viden, programmer og sparring du søger.

Udover al den viden, servicer og sparring en iværksætter skal bruge samlet ét sted, har Startup Central også en mission om, at alle iværksættere ikke skal være alene på deres rejse. Startup Lounge samler alle iværksættere og selvstændige i ét eksklusivt netværk – her vil de alle få mulighed for at sparre med hinanden og lære af hinandens begynderfejl. På den måde vil de ikke være alene på deres iværksætterrejse og det vil ikke blot være et netværk, det vil være kollegaer – ligesindede som ønsker det bedste for hinanden.

Startup Central skal være en nødvendighed for dansk erhverv – det skal være platformen hvor alle spirende iværksætter går igennem, for at få et ekstra skub på deres iværksætterrejse. Når der tales iværksætteri, skal Startup Central være dit to-go-place.

Værdier

Vi er mangfoldige og inkluderende, dette afspejles i vores medlemmer, teamet bag Startup Central, partnere og coaches. Alle disse favner bredt, både i kompetencer og baggrund. Den ene ting de alle har tilfælles er passionen for iværksætteri. Vi tror på, at alle er iværksættere, dem som ikke udlever deres iværksætterdrøm endnu, har blot ikke fundet ud af, at de er iværksættere. I Startup Central er det lige meget hvilken bagage du kommer med og hvilke kompetencer du har – her kan vi hjælpe dig med alt inden for iværksætteri. Din bagage er din styrke og dine eventuelle manglende kompetencer på et bestemt område, er en mulighed for at udvikle sig. Og der er ingen tvivl om, at du har kompetencer på andre områder, som du kan lære fra dig. Derfor er kemien og gåpåmodet det vigtigste hos vores medarbejdere frem for bestemte kompetencer.

Startup Central skaber fremtidens succesfulde iværksættere, dette afspejles i vores succeshistorier fra medlemmer og på Trustpilot. På den måde er vi symbolet på ’glæden’, ’muligheden’ og ’potentialet’. Derudover er vi forkæmpere for iværksætteri og for hele erhvervslivet i Danmark. Vi kæmper for, at iværksætterne får de bedste vilkår, så Danmark på bedste vis kan vækstes. På den måde er Startup Central også fortaler for alle iværksættere og selvstændige.

Vi er en åben bog der er ingen skjule agendaer – vi er her udelukkende for at sørge for, at du opnår din iværksætterdrøm. Det samme gør sig gældende for vores erfarne erhvervscoaches, de er alle frivillige og ønsker kun at hjælpe dig. Derfor har vi en transparant kommunikation – den er afgørende da vores vision er at gøre det så overskueligt som muligt at udleve sin iværksætterdrøm.

Vi vil lade det være op til vores medlemmer og fellow iværksættere og selvstændige at bedømme om, vi har succes. Succesen for os er, når vores medlemmer opnår deres iværksættermål.

Kultur

Vi har en kæmpe passion for iværksætteri. For os handler iværksætteri om innovation; skubbe grænser og eksperimentere med det kendte for at skabe noget nyt. Alt sammen i håb om at kunne inspirere flere til at starte egen virksomhed.

Vi har en kæmpe passion for iværksætteri og ikke mindst for at hjælpe andre på deres iværksætterrejse, det gennemsyres hele virksomheden af. Vi udforsker hele tiden nye grænser og er eksperimenterende – det er den eneste måde at skabe innovation på. Udviklingen er foran os, der er ingen vej tilbage, fremtiden er her nu. Vi griber chancen og arbejder hårdt på at nå vores iværksættermål på vores iværksætterrejse. Ved at gøre dette, håber vi på at kunne inspirere andre til også at udleve deres iværksætterdrøm og ikke være bange for at springe ud i det – i morgen vil du nemlig fortryde, at du ikke gik all in i går.

Vores store passion for iværksætteri afspejles i vores opfattelse og begreberne vi sætter på Startup Central og teamet bag: Startup Central er iværksætterministeriet og medarbejderne er iværksætterministre.

Vores medarbejdere ansættes ikke kun på baggrund af kompetencer, men for deres passion for iværksætteri, energiniveauet de sætter for dagen og viljen til at hjælpe andre, med at opnå deres iværksættermål. Vores iværksætterministre skal derfor have en lille iværksætter i maven, da de skal være modige, tænke ud af boksen og være engageret hver eneste dag.

CSR

Vil du læse om vores corporate social responsibility, så kan du finde det her.

Vores løfte

Vi lytter til jer iværksættere og arbejder hårdt hver dag på at gøre iværksættermiljøet endnu bedre. Det gør vi ved at sætte fokus på problemstillinger, for derigennem at skabe bedre vilkår.
Vi gør det nemmere og mere overskueligt at blive iværksætter og drive virksomhed. Det gør vi ved at sætte de nødvendige værktøjer til rådighed for dig. Så vi sammen kan skabe en succesfuld virksomhed.