Startup Pack

Blue Header

Hos Startup Central har vi lavet en Startup Pack. Vores Startup Pack er til dig som gerne vil starte din egen virksomhed. Den indeholder dermed alt hvad du har brug for at starte din egen virksomhed. Det kan kræve meget at starte sin egen virksomhed og det kan virke uoverskueligt. Vi synes det er ærgerligt hvis nogle går med drømmen om at starte deres egen virksomhed men ikke tør springe ud i det. Derfor har vi lavet denne Startup Pack, som er en hjælp til at springe ud i det. Startup Packen kan fungere som en guide til, hvordan du kan få hjælp til at starte din egen virksomhed. 

Hos Startup Central har vi en lang række partnerskaber. Vi har udvalgt 5 specifikke partnerskaber som er essentielle at tage et kig på, hvis du er helt ny og gerne vil starte din egen virksomhed. Disse partnerskaber vil stort set kunne være nyttige, uanset hvilken virksomhed det er du drømmer om at starte.  

De 5 partnerskaber er: 

  • Dinero 
  • Tryg 
  • One.com 
  • Circle K 

Dinero er et online regnskabsprogram. Enhver virksomhed har brug for et regnskabsprogram. Gennem Startup Central kan du som medlem få 50 % på dit første år som Dinero Pro bruger. Læs meget mere om Dinero her. 

Tryg er landets største forsikringsselskab og de tilbyder forsikringer efter ens behov. Gennem Startup Central kan du få et eksklusivt tilbyd på en iværksætter-pakke forsikring. Som selvstændig med sin egen virksomhed er det vigtigt at have styr på sine forsikringer fra start af, hvis uheldet skulle være ude. Læs mere om Tryg her.

One.com er bæredygtigt domæne og webhosting. De fleste virksomheder har i dag en hjemmeside og derfor vil det højst sandsynligt også være noget du skal have. Få 12 måneders gratis domæne gennem vores medlemskab. Læs mere om one.com her.

Circle K kender vi alle som en tankstation. Vi har et partnerskab med Circle K der betyder at du kan et erhvervskort til Circle K til en ekstraordinær pris. Erhvervskortet betyder at du kan tanke på alle Circle K, INGO og 1-2-3 tankstationer i hele landet og spare penge på brændstof. Lær mere om vores partnerskab med Circle K her.

Netværk 

Udover vores partnerskaber så har vi et unikt netværk. Vores netværk består af iværksættere som hver i sær driver sin egen forretning. Når man driver sin egen virksomhed kan der dukke en masse spørgsmål op og her det en god ide at være en del af et iværksætternetværk. I vores iværksætternetværk er der åbent for alle tænkelige spørgsmål der kan opstå når man driver forretning.  

Coaches 

Vi har også mere end 80 coaches som du som medlem frit kan kontakte og få 1:1 sparring. Vores coaches har erhvervserfaring indenfor et hav af forskellige emner såsom moms, marketing, salg, forretningsplan og meget mere. Vores coaches står klar til at hjælpe dig med din forretning. 

Tools 

Vi har tools som kan være nyttige for dig som gerne vil starte din egen virksomhed. En god ting at udarbejde er en forretningsplan. En forretningsplan er med til at danne overblik over din virksomhed. Den indeholder blandt andet beskrivelser af hvad det er du sælger, din målgruppe, økonomien samt hvordan du forventer at fremtiden kommer til at se ud. Vi har en skabelon du kan gøre brug af, når du skal udarbejde din egen forretningsplan.  

Derudover har vi også en skabelon til at udarbejde et etableringsbudget. Et etableringsbudget er også relevant at kigge på hvis du vil starte din egen virksomhed. Et etableringsbudget skaber overblik over, hvad det vil koste for dig at etablere virksomheden og dermed kan du få et billede af om det er økonomisk realistisk for dig at starte din egen virksomhed.

 

Lyder det som noget for dig, så bliv medlem.

Bliv medlem i dag