VI TILBYDER

Alt en iværksætter eller selvstændig har brug for, for at opnå succes på sin rejse.

BEDRE FORUDSÆTNINGER

Vi kæmper for at gøre det nemt for dig at være iværksætter.

 

Det gør vi, fordi vi mener, at alle skal have råd til at starte deres egen virksomhed. Det kan være svært som nystartet at navigere i de mange tilbud og muligheder, du som iværksætter bliver tilbudt. Vi har valgt at gøre det nemt for dig, og samtidig sikre dig, at du får det til en ordentlig pris.

 

Derfor har vi samlet nogle af de bedste programmer og hjælpemidler, og tilbyder dem til unikke priser i vores netværk. Hvis du er i tvivl om, hvilke produkter du skal bruge til at dække dine behov, står vi til rådighed næsten døgnet rundt. Vi er altid klar til at hjælpe dig med at finde ud af, hvad der passer dig og din virksomhed bedst. På den måde, bruger du kun penge på noget, som du reelt har behov for.

 

Derudover kan du også frit benytte vores mange coaches, og du får adgang til vores eksklusive netværk: Startup Lounge. Alt dette kan du læse mere om nedenfor.  

fordelspris

FORDELSPRISER

Hvorfor betale fuld pris, når du kan få rabat på selvsamme produkter og/eller services? Som medlem hos Startup Central får du nemlig specialtilbud, rabat og prøve-perioder på alt en iværksætter har brug for. Vi har samlet et udvalg af nogle af de mest nødvendige løsninger en erhvervsdrivende har brug for, om det er regnskabssystem, kundeservice, marketingsydelser.

sparring

COACHING & SPARRING

Vi har mere end 60 dygtige coaches indenfor et væld af brancher, som du alle frit kan afbenytte og få sparring af. Flere af dem har været, eller fortsat er, iværksættere, og har startet en succesfuld virksomhed op. De er derfor godt udrustede til at vejlede dig på din rejse. Det hele foregår digitalt gennem vores platform - så uanset hvor du befinder dig, er det muligt at få hjælp.

EKSKLUSIVT NETVÆRK & COMMUNITY

Som medlem af Startup Central, får du også adgang til Startup Lounge. En eksklusiv netværksgruppe, hvor der ikke findes dumme spørgsmål. Der er også fokus på vidensdeling, og vi hos Startup Central vil også være aktive derinde. Det kan være deling af den nyeste udvikling indenfor branchen, events, og andet relevant info for iværksættere.

HVAD KOSTER ET MEDLEMSKAB?

LØSNINGER

Vores medlemskab byder på tre løsninger, du frit kan vælge imellem. Prisen varier fra 149 kr./md. til 124 kr./md. alt efter løsningen du vælger.

 

Vi tilbyder hhv. månedlig-, kvartal- og årlig medlemskaber - hvor du sparer penge jo længere løsningen, du vælger, er.

ET ABONNEMENT

Et medlemskab hos Startup Central fungerer som et abonnement, hvor du hver måned betaler for at være medlem.

 

Abonnementsprisen dækker over vedligeholdelse af hjemmesiden, vores arbejde for at få landet gode aftaler til gavn for dig, arbejdet med Startup Lounge, og den gratis brug af vores coaches.

KONSULENT FRADRAG

Du kan trække Startup Central-medlemskabet fra i skat. Vores tilknyttede coaches gør, at du kan benytte dig af konsulentfradraget.

 

Du kan læse mere om fradraget på SKATS hjemmeside.

Fra 149 kr./md. og ned

Kreditkort kræves ved tilmelding.


Læs vores brugerbetingelser her.

Help

Opstartshjælp for virksomheder

Help

Et eksklusivt community

Help

God medlemsupport

Help

Et stort coachkartotek

Help

Unikke rabatter fra vores partnere

Help

Bedre vilkår for din forretning

Help

Hjælp til hurtigere vækst

Help

Kompetenceudvikling

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Ved tilmelding af nyhedsbrev, accepterer du hermed, at vi må sende dig nyhedsbreve med informationer omkring Startup Central samt tilbud. Du kan til enhver tid tilbagekalde samtykket.