Help

OPSTARTSHJÆLP FOR VIRKSOMHEDER

Help

ET EKSKLUSIVT COMMUNITY

Help

GOD MEDLEMSSUPPORT

Help

ET STORT COACH KARTOTEK

Help

UNIKKE RABATTER FRA VORES PARTNERE

Help

BEDRE VILKÅR FOR DIN FORRETNING.

Help

HJÆLP TIL HURTIGERE VÆKST

Help

KOMPETENCE UDVIKLING

BEDRE FORUDSÆTNINGER

Vi kæmper for at gøre det nemt for dig at være iværksætter.
Det gør vi, fordi vi mener, at alle skal have råd til at starte deres egen virksomhed. Det kan være svært som nystartet at navigerer i de mange tilbud og muligheder, du som Iværksætter bliver tilbudt. Vi har valgt at gøre det nemt for dig, og samtidig sikre dig, at du får det til en ordentlig pris. 

Derfor har vi samlet nogle af de bedste programmer og hjælpemidler, og tilbyder dem til unikke priser i vores fordelsklub. Hvis du er i tvivl, hvilke produkter du skal bruge til at dække dine behov, står vi til rådighed næsten døgnet rundt. Vi er altid klar til at hjælpe dig med at finde ud af, hvad der passer dig og din virksomhed bedst. På den måde, bruger du kun penge på noget, som du reelt har behov for.

Derudover kan du også frit benytte vores mange coaches, og du får adgang til vores eksklusive netværk: Startup Lounge. Alt dette kan du læse mere om nedenfor.  

FORDELSPRISER

Vi har forhandlet en lang række tilbud, samt fordelagtige priser på alt det man kan komme til at skulle bruge, når man starter en ny virksomhed. På den måde skal du ikke selv til at forhandle, og hos os kan du f.eks. få muligheden for at teste er program i 6 måneder gratis, så du kan se om det fungerer for dig. Du kan læs meget mere om dette under vores samarbejdspartnere her kan du konkret se hvilke programmer vi tilbyder, og den pris vi har forhandlet til dig.  

COACHING & SPARRING

Vi har over 50 dygtige coaches indenfor et væld af brancher, som du alle frit kan afbenytte og få sparring af. Flere af dem har været, eller fortsat er, iværksættere, og har startet en succesfuld virksomhed op. De er derfor godt rustede til at vejlede dig på din rejse. Derudover sidder vi også altid klar på kontoret, eller på chatten, til at svare på hvad end du skulle have af spørgsmål.

EKSKLUSIVT NETVÆRK & COMMINUTY

Som medlem af Startup Central, får du også adgang til Startup Lounge. En eksklusiv netværksgruppe hvor der ikke findes dumme spørgsmål. Der er også fokus på vidensdeling, og vi hos Startup Central vil også være aktive derinde. Det kan være deling af den nyeste udvikling indenfor branchen, events, og andet relevant info for iværksættere. 

HVAD KOSTER ET MEDLEMSKAB?

GRATIS PRØVE-PERIODE

Første gang du opretter dig på vores platform vil du kunne gøre brug af vores gratis prøve-periode. Det betyder, at medlemskabet intet koster, og kan opsiges til enhver tid uden binding.

Afslutter du din prøve-periode vil der således være en binding på løbende måned + en måned.

ET ABONNEMENT

Et medlemskab hos Startup Central fungere som et abonnement, hvor du hver måned betaler for at være medlem. Abonnementsprisen dækker over vedligehold af hjemmeside, vores arbejde for at få landet gode aftaler til gavn for dig, arbejdet med Startup Lounge, og den gratis brug af vores coaches.

Abonnementet fornyes automatisk indtil du manuelt opsiger pr. mail til info@startupcentral.dk

KONSULENT FRADRAG

Du kan trække Startup Central medlemskabet fra i skat. Vores tilknyttede coaches gør, at du kan benytte dig af ”konsulentfradraget”.

Du kan læse mere om fradraget på skats hjemmeside.

149/md inkl. moms

Kreditkort kræves ved tilmelding.


Læs vores brugerbetingelser her.

VIL DU OGSÅ HAVE BEDRE FORUDSÆTNINGER?

Tilmeld dig vores fordelsklub, og få bedre forudsætninger for din rejse som selvstændig eller iværksætter.

BLIV MEDLEM

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV