Blue Header

Unikke tilbud for medlemmer

Er du ikke medlem endnu, kan du desværre ikke få at vide hvilke unikke tilbud vi tilbyder ekstraordinært til vores medlemmer. Men vi kan love dig, at du går glip af noget hvis du ikke bruger dem.

De unikke tilbud kan få din virksomhed og dig til at nå nye højder. De skaber en unik værdi, som du ikke bør gå glip af. Du ved slet ikke hvor stor betydning disse tilbud har, før du ser dem og tager dem i brug. Tilbuddene kan bruges til både interne og eksterne dele af din virksomhed og dækker en lille del af hvert aspekt af din virksomhed.

Som en del af Startup Central får du unikke tilbud, som ingen anden kan få. Du kan ikke se, hvilke tilbud du kan få, før du er medlem.

En lille teaser af hvad du har i vente

  • Visuel branding – skab en unik brandidentitet, gør din virksomhed lækker at se på. På den måde skaber du synlighed, dit brand vil forblive i kundens hukommelse, du vil skille dig ud og blive valgt frem for konkurrenten.
  • Administrativt arbejde – Din hverdag vil blive meget nemmere. Selv uden en relevant uddannelse eller erfaring vil denne del af din virksomhed blive en leg. Den vil gøre, at du får mere tid til andre aspekter i din virksomhed, du kan fokusere mere på at få kunder, på den måde er dette tilbud med til at du tjener penge.
  • Noget til festlige lejligheder – Man skal huske at fejre både små og store sejre. Det er vigtigt at du fejrer selv de små succeser i virksomheden, de skaber motivation. En motivation som gør at du opnår dine store mål. Disse tilbud er ideelle og et must til din succesfest.

Det er kun vores medlemmer som har mulighed, for at se tilbuddene og benytte sig af dem. Derfor skal du være medlem for at se hvad tilbuddene består af.

Tilbuddene giver garanteret værdi for dig og din virksomhed.

 

Bliv medlem nu for at kunne se og bruge tilbuddene

Det kan jeg ikke undvære

Modtag uvurderlige nyheder og viden

Ved tilmelding af nyhedsbrevet accepterer du, at vi må sende dig nyhedsbreve med informationer omkring Startup Central samt tilbud. Du kan til enhver tid tilbagekalde samtykket.