Startup Centrals Corporate Social Responsibility

Den samfundsmæssige værdi af iværksætteri

Blue Header

Startup Central har en vision om, at alle skal have ret og råd til at starte deres egen virksomhed. Dertil har vi en mission om at være en nødvendighed for dansk erhverv.

Vi mener, at vi gør en forskel for dansk erhverv og for alle spirende iværksættere. Men vi kan ikke gøre det uden jer. Sammen skaber vi noget bedre, bliv derfor en del af noget større. Ved at være en del af Startup Central er du en del af det danske erhverv og dermed med til at gøre det danske velfærd endnu bedre.

Lad os skabe virksomheder, bedre velfærd, bedre vilkår, sammen!

Vi hjælper selvstændige og iværksættere med at udleve deres iværksætterdrøm.

Vi hjælper virksomhederne med at blive profitable.

Vi hjælper virksomhederne med at skabe arbejdspladser.

Vi får bedre velfærd, da flere bidrager til vores samfund.

Vi får bedre vilkår, da vi har forbedret vores velfærd.

Vi får flere som stifter virksomhed.

  • Cirkel af iværksætteri
Den cirkulære økonomi i Startup Central.

Vi har et ansvar over for det danske velfærdssamfund, som vi alle nyder godt af. Og det skal vi også. Men vi skal huske på at give noget tilbage igen. Sammen kan vi styrke vores velfærd endnu mere, et velfærdssamfund som vi kan være stole af og som andre lande drømmer om.

Startup Central stræber efter at gå forrest i jagten på et endnu stærkere velfærd og med endnu flere stolte iværksættere, som udlever deres drøm. Sammen kan vi gøre det.

Vi skal have mere ligelighed i iværksætteri. Kvinder i iværksætteri har ikke de samme muligheder for funding som mænd. Det er en udfordring som vi ikke vil lade gå uhørt hen. Vi har derfor sagt mere fokus på det i vores kommunikation. Desværre kan vi ikke løse problemet selv, vi har brug for at vi alle står sammen og får råbt denne udfordring op, så der bliver gjort noget ved det fra de magter, som kan gøre forskellen.

De tre verdensmål Startup Central arbejder med

Ud af de 17 verdensmål fokuserer vi på verdensmålene:

5 - ligestilling mellem kønnene

8 - anstændige jobs og økonomisk vækst

12 - Ansvarligt forbrug & produktion