Prisløft i Startup Central 2022

Blue Header

Startup Central har udviklet sig meget siden vi gik live første gang tilbage i 2018.

Vi ændrer vores priser for alle vores abonnementstyper d. 9. februar 2022.

Prisløftet kommer på nuværende tidspunkt ikke til at betyde noget for vores allerede eksisterende medlemmer, de bevarer deres abonnement som det er.

Teamet i Startup Central arbejder hele tiden på at gøre brugeroplevelsen bedre og skabe mere værdi for vores medlemmer, derfor er der også nye spændende ting i vente.

Vi arbejder på:

  • Salgsmøder med vores salgschef
  • Videreudvikling og udarbejdelse af flere skabeloner heriblandt pitch deck, forretningsplan, analyseværktøjer m.m.
  • Internt netværk
  • Udvidelse af Startup Wiki
  • Oversættelse af hjemmesiden til engelsk, så vores engelsktalende medlemmer kan få mere udbytte af, alt den viden vi har på platformen
  • Og meget mere

Igennem de fire år er der kommet meget værdi til platformen, heriblandt vidensdeling og templates, som vores medlemmer kan bruge til at gøre iværksætterprocessen nemmere og mere overskuelig. Derudover er hjemmesiden optimeret, så den skaber en bedre brugeroplevelse. Der er kommet flere dygtige erhvervscoaches til og vi har forhandlet os til bedre aftaler med vores eksisterende partner, samt fået flere partnere til, så vi dækker flere af vores medlemmers behov. Startup Central har udviklet sig så meget, at vi nu dækker 53 forskellige brancher.

Vores unikke netværk er steget eksplosivt og der er relevant og forøget aktivitet, som iværksættere inden for forskellige brancher og niveauer kan nyde godt af.

Det er på ovenstående grundlag, at Startup Central nu foretager et prisløft.

Vi opfordrer dig, som overvejer at blive en del af fællesskabet, til at blive medlem inden d. 9. februar og få dit medlemskab til den nuværende pris.

Prisstigning vil komme til at betyde:

Fremtidige medlemskabspriser:

  • Månedlig: 149 kr./md. 186 kr./md. ekskl. moms
  • Kvartal: 402 kr./kvt. 502 kr./kvt. ekskl. moms
  • Årlig: 1488 kr./år. 1.786 kr./år ekskl. moms

Så tøv ikke, bliv en del af Danmarks fedeste netværk i dag.

 

Husk at vores medlemskab er fradragsberettiget under konsulentfradraget grundet vores coaches. Læs mere om fradragsberettigelsen her.

 

Har du spørgsmål til prisløftet er du altid velkommen til at skrive til os på info@startupcentral.dk eller ringe på 29 29 01 13.

Bliv en del af fællesskabet