Hvordan vælger jeg lagersystem?

Introduktion

Denne del af en forretning kan virke uoverskuelig som følge af, at forretningen har vækst! Vi håber du læser dette før du starter dit lager op da det er vigtigt, at have denne del på plads inden du får for meget vækst! Dog ingen panik, det kan sagtens integreres senere.

 

Første og fremmest vil vi bede dig om, at kigge på hvilket regnskabsprogram du bruger. Mange af disse har integrationer til netop dette. Nogle har også indbygget et program i deres regnskabsprogram, men vi har ikke hørt om nogle som har været super tilfredse med denne løsning. Har du en webshop så kan disse også have en lager integration til dig. Igen er det oplagt, at tage i brug hvis det passer til dit behov.

 

Det vigtigste i en forretning som iværksætter er, at have en rød tråd i alt hvad du/i går og laver. Det er den eneste måde du kan gøre opgaverne lettere for dig selv, og give dine kunder det bedst mulige overblik. Der er forskellige grunde til, at du måske har et lager og samtidig lige så forskellige grunde til, at et lagersystem er vigtigt.

Her er et par grund til du skal have et lagersystem

Åbenlys grund nr. 1 hvorfor et lager program er vigtigt, er svind. Vi siger ikke hverken du eller dine medarbejdere stjæler, men det sker ofte på et lager at ting forsvinder. Eksempelvis ligesom Bilka har status for, at optælle lager og butiksvarer.

 

Grund nr. 2 er overblik. Om du driver en fysisk butik, webshop eller restaurant så skal du vide om du skal bestille nye varer. Der er ikke noget værre end, at komme ind i en butik for at købe noget som man har set frem til, og se skiltet med ”udsolgt”. Derfor kan dit generelle overblik via et lagersystem hjælpe dig med, at bestille nye vare når de mangler og i god tid.

 

Der findes mange løsninger på dette, og vi kan ikke fremhæve dem alle - Men vi kan fremhæve et par stykker, og vi kan ikke komme uden om vores partner DanDomain. Her finder du en løsning hvor både kassesystem og lager medfølger. Det skal selvfølgelig siges, at det er en løsning som er rettet mod webshops, og som benyttes og implementeres som en integrationsmulighed.

Programmerne som kan tilgås igennem Dandomain

Amero – Har du en fysisk butik med tilhørende webshop, så kan dette virkelig flytte din dagligdag, også som følge af den røde tråd, som kan fås igennem DanDomain´s setup. Ulempen ved dette system er, at jeg ganske enkelt ikke kan finde prisen.

 

Rackbeat – Deres interface er formidabel! Vi er selv ret vilde med deres enkelte setup og gode brugerflade! Det er nok den løsning vi selv ville gå med hvis dette var vores måde, at drive forretning på. Og så er deres pris i iværksætter venlig skala. 199 kr. pr. lager bruger, det er sku godkendt! I deres standard vel og mærke!

 

Der findes mange løsninger og vi vil opfordre dig til, at bruge den hvor du føler dig mest tryk, og som giver dig de funktioner du har brug for til prisen. Husk dog altid, at en god brugerflade vil gøre dig bedst og glad i det lange løb.

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Ved tilmelding af nyhedsbrev, accepterer du hermed, at vi må sende dig nyhedsbreve med informationer omkring Startup Central samt tilbud. Du kan til enhver tid tilbagekalde samtykket.