Sigrid Ringström

Start småt ud og byg videre på det, alt efter efterspørgsel

Sigrid Ringström ejer og driver, sammen med sin familie, virksomheden Ø Kiosk på Danmarks største økologiske ø - Egholm i Aalborg. Projektet startede i 2018 som en vejbod ude ved vejen. Efter en travl sommer med mange gæster på Egholm, blev det i september 2020 besluttet, at vejboden skulle blive til en selvbetjeningskiosk. Virksomheden startede småt ud med få økologiske varer og har siden vokset efter behovet fra kunderne. Det er som Sigrid siger ”Arbejd ud fra et Lars Larsen princip – køb lidt ind, sælg det og køb mere. Start stille ud og byg videre på det."

Corona tiden har været hård mod mange virksomhedsejere, men for Ø Kiosken har krisen fået virksomheden til at vokse. Der har været et kæmpe boom i 2020, lidt af et luksusproblem fortæller Sigrid smilende. Det er dog med blandede følelser, da det kører godt for hendes virksomhed, men hun ved, at andre har det hårdt og kæmper for at overleve krisen. Men hun håber på, at hun kan inspirere andre til at åbne en kiosk i deres hjemby, med lokale og økologiske varer.

Sigrids passion for virksomheden startede ved, at hun gerne ville gøre noget for det sted hun bor, øens beboer og de turister der kommer forbi. Hun synes det er sjovt at skabe noget selv og at være kreativ, derfor er virksomheden ikke baseret på at skabe profit, men et supplement som familien sammen kan hyggelig sig med. At skabe noget og se det vokse, har været motivationsfaktoren for Sigrid.

Succesen for Sigrid er den gode kundefeedback, folk der kommer igen og er glade, og dem som skriver en masse søde beskeder til kiosken via instagram.

Sigrid Ringström | Startup Central

Det har Startup Central hjulpet Sigrid med

Sigrid kendte intet til branchen, da hun startede sin virksomhed. Derfor var det skønt med en base med rabatter for programmer og et sted, hvor man kan spørge om hvilke man skal bruge eller om andre spørgsmål, man må have i forbindelse med sin virksomhed. Startup Central har derfor hjulpet med deres mange tekniske programmer, såsom hjemmeside, regnskab osv. Som har gjort det nemmere at starte og drive virksomheden. Alle rabatterne er samlet ét sted, så det er gjort nemt og overskueligt, fortæller Sigrid.

Hun giver andre iværksættere, som er ved at starte virksomhed, et godt råd med på vejen. ”Ta’ et godt kig i spejlet, hvad kan du selv og hvad skal du have hjælp til.” Man skal gøre og fokusere på det, man er god til, og overlade det andet arbejde til andre, hvis man kan finde råd til det. På den måde opnår man den bedste succes i sin virksomhed.

Følg Sigrids iværksætterrejse

Kunne du godt tænke dig at følge med i Sigrids Ø kiosk så kan du følge hende på Facebook og Instagram.

Det er ikke nødvendigt at starte ud stort, begynd i de små og byg på, som der kommer mere og mere efterspørgsel, på den måde kan du skræddersy din virksomhed efter efterspørgsel. Det er netop det Sigrid gør, besøg hendes kiosk og giv noget god feedback.

Læs mere

Ønsker du mere information om, hvordan Startup Central kan hjælpe dig, kan du læse mere om os her og kontakte os på telefon: +45 29 29 01 13 eller mail: kontakt@startupcentral.dk.