Emil Nissen

Det handler om kerneværdierne

Emil Nissen har trods sin unge alder opbygget en succesfuld virksomhed med masser af fart på. Hans gnist for iværksætteri startede allerede i efterskolealderen, hvor han solgte forskellige ting. Som han siger ”jeg har altid haft selvstændiggenet i mig”. Ved siden af sin uddannelse har han altid beskæftiget sig med iværksætteri. Her erfarede han hvad man skal gøre og hvad man ikke skal gøre, når man starter virksomhed.

Med hans sideløbende iværksætteri fandt han hurtigt ud af, at markedsføringen af virksomheden var meget vigtigt og at der egentlig manglede et marked, hvor iværksættere kunne få hjælp hertil. Dette skulle være et sted med gode kurser og god kundeservice. Det som gjorde det store udsving for, at han blev iværksætter, var da han fik en praktikplads hos en større virksomhed, her fik han virkelig lov til at prøve kræfter som markedsføringsøkonom. Da han havde afsluttet sin uddannelse og egentlig havde tænkt sig at tage overbygningen af markedsøkonom, besluttede han sig for at gå all in på sin iværksætterdrøm i stedet. Og startede sin virksomhed, Nissen & Co i september 2020.

Det var trods alt, alt det uden for studiet han havde lært mest af. Blandt andet ved at lave en masse frivilligt arbejde for virksomheder, som i dag er ambassadører for hans egen virksomhed.

Emil Nissen | Startup Central

Nissen & Co

Nissen & Co hjælper virksomheder med Facebook- og Googleannoncering, her sørger han for at kunden er godt udrustet og tager sig tid til at gå igennem alle processerne med dem. Det er også her, at Emil og hans virksomhed differencer sig fra andre inden for hans branche. ”Det kommunikative er vigtigt. Hver måned gennemgår vi tallene for kunden, så kunden føler at arbejdet vi laver har et fælles mål – at skabe succes hos kunden.” Det handler om at inddrage kunden så meget som muligt.

For Emil handler det om resultatet og den gode relation til kunden. Man skal ikke bare have en masse kunder igennem, resultatet skal være i orden og kunden skal kunne mærke, at de ikke bare er endnu en kunde, men at de er på samme hold og har samme mål. ”Det handler om kerneværdierne.” – hos Nissen & Co gør de op med uigennemskueligheden og deres kunder får, hvad de bliver lovet.

Den store succes for Emil er, at hans virksomhed vokser, der er efterspørgsel på hans ekspertise, derfor er det også blevet besluttet at virksomheden skifter navn fra Emilnissen til Nissenogco.dk. Og selvfølgelig er succesen også, at kunderne er glade, dette ses specielt i form af, at kunderne laver videoer og anbefalinger.

Navneskiftet til Nissen & Co kommer ikke til at have betydning for nuværende såvel som nye kunder. Den store forskel ligger i at kunden nu vil få endnu højere kvalitet og have et stærkere team i ryggen.

Gode råd

Emil er lidt modstander af budskabet om bare at kaste sig ud i det. Han anbefaler, at man indsamler så meget viden som muligt, og gør sig ekspert på området, før man kaster sig ud i det. Selvfølgelig får man en masse erfaring ved at beskæftige sig med faget, men man skal først have alle grundstenene på plads. Eventuelt kan man starte som Emil, ved at tilbyde sin service gratis, på den måde får man en masse erfaring og man ved, hvad der virker og hvad der ikke gør.

Emil tilføjer, at det også er vigtigt at tænke anderledes, det handler om at skille sig ud fra konkurrenterne.

Derudover skal penge ikke være en motivationsfaktor, i hvert fald ikke til at starte med. Man skal motiveres af sine succeser og af at lave det man brænder for.

Startup Central har hjulpet med

Emil blev en del af Startup Central, da han for alvor havde besluttet sig for at blive iværksætter. Han beskriver Startup Central som ”et sindtsygt godt forum”. I starten af sin iværksætterrejse var man meget alene, man havde ikke et netværk, men det har Startup Central. På den måde har man nogen at sparre med og man får både mulighed for at dele og få viden. ”På den måde kan man få svar på alle de små spørgsmål, som fylder rigtig meget i starten og på sigt give tilbage til andre iværksættere.”

Emil fortæller, at Startup Central er en nem måde at komme i gang på, uden det bliver uoverskueligt og dyrt, hvilket er vigtigt i opstartsfasen. ”Der er en masse fordele man får adgang til, så hvorfor ikke bare gøre det.”

Derudover så kan han godt lide, at Startup Central ikke motiveres af penge, men af resultater og hvor godt vi hjælper vores kunder, det er deres succeser som motiverer os.

Følg Nissen & Co iværksætterrejse

Vi elsker at Nissen & Co har fokus på deres kunder og inddrager dem i arbejdsprocessen.

Emil er et godt eksempel på, at hvis man har en iværksætter i maven, så er det bare at udleve sin drøm.

Vi følger Emils iværksætterrejse med Nissen & Co, vil du også det kan du gøre det ved at tjekke deres hjemmeside, Facebook og Instagram ud.

Læs mere

Ønsker du mere information om, hvordan Startup Central kan hjælpe dig, kan du læse mere om os her og kontakte os på telefon: +45 29 29 01 13 eller mail: kontakt@startupcentral.dk.