Nicholas Fransons

Et univers af underholdning

Nicholas Fransons’ iværksætterdrøm startede da han igennem flere omgange havde været med til at bygge noget op for andre. Dette var med stor succes, derfor synes han, at det var på sin ret at prøve det af med sit eget. Han har simpelthen haft så meget kreativitet låst inde i sig og det måtte bare komme ud og blive til en realitet. Det fik han muligheden for, ved at starte sit eget.

Han er et kæmpe legebarn og der var behov for, at der skete lidt mere, ”det skal være fedt, kreativt og fantasifuldt”. Ligesom de gør i de andre store byer, såsom København og Århus.

Det handler om at arbejde koncentreret og finde det rigtige koncept. Dét, det gælder om er at skabe noget, som der er efterspørgsel på, noget som skiller sig ud fra alle de andre.

Derfor åbnede han Fransons i november 2021, desværre lukkede landet ned måneden efter. Heldigvis slog det ikke Nicholas ud, da der var masser af besøg i den tid, han havde åben og folk har været så begejstret for hans virksomhed. Fransons er et univers af underholdning. Her er der fokus på analog underholdning i form af brætspil, der er kunstgræsbane, plads til at spille kongespil og meget mere. Det er måske en af de største indendørs brætspilcaféer i Danmark. Imens du spiller, kan du nyde en god kop kaffe og en snack.

Nicholas ville gerne skabe et sted, hvor folk kunne slappe af og hygge sig. Tidspunktet var det rigtige, i disse tider handler det nemlig om at være sammen og hygge sig. Og så rammer produktet alle, alle har et legebarn gemt i sig, som de kan slippes løs hos Fransons.

Nicholas’ største succes beskriver han som: ”at ramme det rigtige koncept og at se folks reaktioner på hvor fedt det jeg har skabt er.” Man kan altid finde en, som kan lave markedsføring osv. men det svære er at finde det rigtige koncept. Og det er lykkes med Fransons. Nicholas fortæller at det bedste er at se folk gå all in, se dem grine og håne hinanden, når de spiller og leger i hans virksomhed.

At skabe det rigtige koncept bygger på at gøre sit forarbejde. Have ro på og gennemtænke hele sin forretningsidé, få ens idé tryktestet så meget som muligt inden opstart, ved eventuel at få folk til at kigge på den, spørge dem til råds og få sparring – det er Nicholas’ råd til andre iværksættere. Det handler om at spørge og få erfaringer fra mere erfarne.

Nicholas Fransons | Startup Central

Startup Central har hjulpet Nicholas med

”Startup Central gav super meget”. Nicholas var skeptisk i starten om at skulle få et medlemskab, det var jo endnu en man skulle betale til. Men en coach hos Startup Central anbefalede ham at kigge på det og blive medlem. Og da prisen var til at følge med på, så tilmeldte han sig.

Specielt det at få et netværk, hvor man kunne fortælle om sine tanker og idéer er noget for Nicholas. ”Folk er rigtig søde og man får en masse erfaring med sig fra de andre medlemmer i Startup Lounge.” Det at kunne sparre med andre iværksættere om, deres erfaringer har gjort at Nicholas er blevet i Startup Central, man har altid så mange spørgsmål, som behøver svar, når man starter og driver virksomhed.

Han opfordrer andre iværksættere til at tænke en social omtanke med ind i deres virksomhed. Fransons selv støtter op om udsatte børn og unge. Han sætter sine faciliteter til rådighed, så de udsatte børn og unge får en sjov dag – heraf kommer budskabet: ”gør noget godt for andre, når man gør noget godt for sig selv.”

 

Følg Nicholas' iværksætterrejse

Vi er helt enige med Nicholas - der er gemt et legebarn i os alle. Vi ser frem til at se Fransons udvikle sig endnu mere.

Vil du også følge med i Nicholas' iværksættereventyr kan du følge ham på Fransons' hjemmeside og på Facebook, Instagram og LinkedIn.

Fransons er et besøg værd!

Læs mere

Ønsker du mere information om, hvordan Startup Central kan hjælpe dig, kan du læse mere om os her og kontakte os på telefon: +45 29 29 01 13 eller mail: kontakt@startupcentral.dk.