Mariane Schou Andersen

If nothing goes right go left

Marianes iværksætteri startede, da hun en dag i sit tidligere job var kommet til en skillevej. Hun var egentlig slet ikke i tvivl, det var tid til forandring og tid til at blive selvstændig.
Hun havde simpelthen for mange idéer, som bare måtte se dagens lys, og da hun elsker at sætte ting i gang, så kunne hun ikke lade være. Som hun selv beskriver, er hun nok den ”klassiske iværksætter”.

I slutningen af januar 2021 startede Mariane virksomheden, Sigtbar.dk med det formål at formidle og sælge velvære og balance i form af pleje produkter, Balancebokse, Sigtbar Retreat, foredrag og workshop. Sigtbar bestræber sig på at inspirere og vise, hvordan du med enkle greb kan få mere selvpleje og harmoni ind i hverdagen.

Grunden til, at det blev netop denne forretningsidé Mariane gik videre med var, ved helt enkelt at observere folk omkring sig: ”Som behandler troede jeg i starten, at kunderne udelukkende kom for at få en ansigtsbehandling og høre mere om, hvordan jeg kunne forbedre deres hud. Men efter et stykke tid gik det op for mig, at det også handlede om helt andre ting. En timeout fra ugens lange to do liste. Et afbræk fra arbejde og familie. Det handler helt essentielt om tryghed, mildhed og omsorg”.

Derfor udarbejdede hun Sigtbar´s eget Retreatet: ”Get Grounded”. Et weekendophold ved fjorden i Vejle med alt hvad der skal til for, at du bliver helt afslappet og med tankerne langt væk fra en travl hverdag. Et alternativ kunne også være en af de mange ”Balancebokse” hvor du bliver guidet igennem et tema af velvære og et øjeblik væk fra hverdagen. Det handler om at trække stikket og nyde nærværet – dette hjælper Sigtbar med at få implementeret, som en naturlig del af din hverdag.

For Mariane er det: ”Rart at gå på arbejde, sprede god karma og skabe et frirum i hverdagen for at forblive i balance uden alt for meget postyr”. Den største succes for Mariane er at skabe tingene selv alt fra idéer, koncepter til webshoppen hvor hun selv har taget alle billederne, skrevet teksterne og lavet layoutet for siden – generelt hele processen ved at være selvstændig.

Et godt råd
Et godt råd fra Mariane er at gøre sit forarbejde og få gennemarbejdet sit koncept. Konceptet skal kunne føles helt ind i hjertet – det skal være din idé. Kan du ikke mærke det, kan du heller ikke køre det hjem.
Og så er der ”if nothing goes right go left” den er altid god at trække frem på de udfordrende dage.

Mariane Schou Andersen | Startup Central

Startup Central har hjulpet Maja med

Som ny på markedet er der mange ting at tage stilling til – Startup Central har hjulpet med at få overblikket. Derudover har de skabt en enorm tryghed, i form af at de kunne sige god for deres samarbejdspartnere og coaches. Man skulle ikke ud at finde samarbejdspartnere og sparring andre steder og bruge lang tid på at finde ud af om, man kunne bruge dem til noget eller om de bare tappede én for penge. På den måde slap man for at gøre alt benarbejdet selv, man må jo sige, at der er nok at se til, når man starter virksomhed.

Derudover gav Startup Central gode tips med på vejen og havde nogle gode rabatter, som hjælper meget, når man er i begynderfasen af sin virksomhed. Blandt andet brugte Mariane regnskabsprogram og webshopudvikling til at udvikle sin flotte webshop.

Følg Marianes iværksætterrejse

Vi er sikre på at Mariane og hendes virksomhed Sigtbar vil få kæmpe stor succes. Derfor vil vi følge hendes rejse.

Vil du også følge med i Marianes iværksætterrejse, kan du gå ind på hendes Facebook og hjemmeside Sigtbar.

Læs mere

Ønsker du mere information om, hvordan Startup Central kan hjælpe dig, kan du læse mere om os her og kontakte os på telefon: +45 29 29 01 13 eller mail: kontakt@startupcentral.dk.