Maja Frausing

Vær ikke bange for at spørge til råds

At være iværksætter har altid ligget i kortene for Maja. Hun har altid haft en drøm om at have sit eget, bygge noget op fra bunden og gennem sine mange kreative idéer - se det blomstre til succes. Hun har tidligere været ansat og lønmodtager, men her følte hun ikke, at hun kunne udfolde sig. Der var for mange begrænsninger og hun brød sig ikke om at arbejde for andre og blev derfor iværksætter i maj 2019. Her kunne hun udfolde sine innovative tanker og følge hendes mavefornemmelse, uden at spørge andre om lov. Dette fungerer bedst for hende, da hun er lidt af en innovativ ”visionær” og godt kan lide at have 100 ting at se til på en gang.

Hendes mavefornemmelse og kreative tanker har i dag fået hende langt og skabt succes med hendes virksomhed: Frausing Beauty, som sælger inner beauty hudpleje produkter. Produkterne arbejder med huden indefra og optimerer hudens balance og udseende.

At det lige var dette projekt Maja gik i krig med, bygger på at hun selv synes der var en mangel på sådanne produkter. Der var brug for noget ekstra til huden, som ikke kunne findes andre steder. Efter Maja kom i gang, har hun kunne mærke succesen. Succesen som resulterede i at hun d. 27. februar 2021 kunne lancere et nyt produkt – Skin Te. En te til huden hvor du kan sidde afslappet hjemme i sofaen og pleje samt beskytte din hud mod nedbrydning, daglig stress og forebygge aldringstegn.

Maja Frausing | Startup Central

Startup Central har hjulpet Maja med

Maja var helt ny på iværksætterområdet. Derfor har hun haft en masse spørgsmål. Hun søgte rundt på nettet for at finde svar på alle spørgsmålene, men det var ikke til at finde hoved og hale i, indtil hun kom forbi Startup Central. Her fik hun talt med den ene, anden og tredje medarbejder i virksomheden, som glædeligt svarede på alle hendes spørgsmål. Hun havde nemlig brug for al viden og programmer inden for iværksætteri, for at komme i gang med sin virksomhed og det havde Startup Central ressourcerne til at kunne hjælpe hende med. Iværksætterplatformen bød på alt der skulle til, for at hun kunne starte Frausing Beauty. Hvad hun ikke kunne finde på platformen, kunne hun søge svar på ved at tale med Anders, Daniel og Mathias, som udover den praktiske information også var søde til at tale om de følelsesmæssige aspekter, der er når man starter virksomhed.

Råd fra Maja

Majas gode råd til andre iværksættere er, at man ikke skal være bare for at spørge. Hun har selv gode erfaringer med at spørge alle til råds. Folk vil gerne hjælpe en. ”Viden er vejen til succes, kontakt alle mennesker der kan hjælpe dig videre. Skriv til folk på LinkedIn. Det er okay at se dum ud til at starte med, du er jo nybegynder.” siger Maja. Hun mener, at det at begå fejl i starten af et projekt ikke er normaliseret eller talt om nok, det skal ikke være et tabu at lave fejl. Det er en del af opstartsfasen og vi alle lærer af det. Der vil uden tvivl komme tidspunkter hvor det hele falder sammen, hvad gør man der? Majas bud er, at man ikke skal være bange for at lave fejl, man skal i stedet tage det med oprejst pande, lære af det og spørge om hjælp.

Følg Majas iværksætterrejse

Vil du følge med i Maja Frausings iværksætterrejse kan se læse med på hendes Facebook og hjemmesiden Frausing Beauty.

Vi hos Startup Central glæder os meget til at følge med i hendes rejse mod succes.

Læs mere

Ønsker du mere information om, hvordan Startup Central kan hjælpe dig, kan du læse mere om os her og kontakte os på telefon: +45 29 29 01 13 eller mail: kontakt@startupcentral.dk.