Leif Didriksen

Hvor motion og fællesskab mødes

Leif Didriksen står bag motionscenteret, GO’Motion, der er centralt placeret i Silkeborg. Efter at have siddet i bestyrelsen, i det der den gang hed Motion og Trivsel, overtog Leif Didriksen motionscenteret. Han havde ikke snakket med sin kone, men nu stod han så der som ejer af et motionscenter. Hans kone var ikke med på ideen, så Leif Didriksen spurgte så hans datter Mille, om hun vil være med. Svaret var ja. Datteren Mille er med i butikken, der sælger kosttilskud og motionsrelaterede produkter.  

At det var træning og motion, var ikke helt tilfældigt. Da Leif Didriksen var 10-12 år gammel, havde hans onkel en stor passion for træning, der smittede af på ham. Han var med nede at træne med ham et par gange og siden da har Leif Didriksen været passioneret omkring træning og en sund livsstil. 

Leif Didriksen  | Startup Central

Livet som selvstændig

At blive selvstændig var ikke noget Leif Didriksen drømte om som barn. Han var faktisk helt sikker på, at han i hvert fald ikke skulle være selvstændig. Leif Didriksen voksede op med en far der var selvstændig, derfor kom livet som selvstændig helt tæt på.  Men Leif Didriksen, gik imod hans egen overbevisning og kastede sig ud i det selvstændige liv.  

Leif Didriksen er ikke gået fuldtid som selvstændig, da han stadig har sit tidligere arbejde som pædagog. Så for Leif Didriksen er der fuld fart på, når det kommer til arbejde. 

Livet som selvstændig handler ikke om at blive rig, men den frihed man opnår som selvstændig. Det er friheden der driver Leif Didriksen. 

Leif Didriksen var ikke på nogen måder bange, da han blev selvstændig. Og det er lige præcis det råd, han vil give til dem der går med drømmen om at blive selvstændig. Hvis du ikke er bange for det, så gør det. Men hvis du er usikker og bange for at miste noget, så lad være. 

Tanken bag GO' Motion

GO’Motion har altid haft det formål at være et sted, hvor motion og fællesskab mødes. Der skal være plads til alle og en flad struktur. For Leif Didriksen har den gode kundekontakt og nærvær altid været vigtig, så GO’Motion kan have en så god kunderelation som muligt. 

Ikke mindst har Leif Didriksen altid holdt fast i sin ydmyghed og taknemlighed. En af kerneværdierne bag GO’Motion er, at der skal være plads til alle, uanset hvem du er. Leif Didriksens nærvær giver en unik fællesskabsfølelse i GO’motion, hvor medlemmernes ønsker altid bliver sat som førsteprioritet. 

GO’Motion er et sted hvor motion og fællesskab mødes. 

Fremtiden

Leif Didriksen håber på, at GO’Motion om 10 år kan være den eneste, der tilbyder det samme som dem i Silkeborg. Leif Didriksen brænder for sit arbejde, hvor han arbejder med personlig træning. Ved siden af personlig træning, er han kostvejledning det er også noget han gerne vil arbejde med. 

Det har Startup Central hjulpet Leif med

Leif Didriksen hørte om Startup Central fra et medlem, der havde fået hjælp fra Startup Central til hendes virksomhed. Derefter meldte Leif Didriksen sig ind i Startup Central. 

Og ser frem til hvordan Startup Central kan hjælpe ham på hans rejse. 

Følg Leif Didriksens iværksætterrejse

Vil du følge med i Leifs iværksætterrejse, på GO' Motions Facebook  Instagram og hjemmeside

Vi hos Startup Central glæder os til at følge GO' Motions rejse mod endnu mere succes. 

Læs mere

Ønsker du mere information om, hvordan Startup Central kan hjælpe dig, kan du læse mere om os her og kontakte os på telefon: +45 29 29 01 13 eller mail: kontakt@startupcentral.dk.