Andreas, Martin, Daniel & Johannes

Glade kunder må være en god start

Fire mand står bag virksomheden DuelHost ApS, henholdsvis Andreas Christian Skalborg, Martin Lunden Rasmussen, Daniel Bøllingtoft og Johannes Nord Jørgensen. DuelHost blev lanceret i 2020 og tilbyder webhoteller og andre hosting-relaterede ydelser. Derudover assisterer virksomheden også med hjemmesideoptimering.

Hele idéen til DuelHost opstod via en diskussion på et online forum omkring den generelle kvalitet af webhoteller eller manglen på samme. Diskussionen mundede ud i indledende samtaler om muligheden for at starte et nyt webhotel. ”Vi fandt hurtigt ud af, at vi var på samme bølgelængde og supplerede hinandens kompetencer”. Teamet bag DuelHost har indgående kendskab og erfaring inden for den tekniske side af det at drive et webhotel og mindst lige så vigtigt et indgående kendskab til, hvad kunderne efterspørger og stiller af krav til en velfungerende og brugervenlig løsning. Efter at have diskuteret potentialet og hinandens forventninger, trykkede de alle fire på den grønne knap.

”I al sin enkelhed var vi ikke tilfredse med produktudvalget og kvaliteten hos de eksisterende udbydere kontra prisen, man betaler. Vi valgte på den baggrund selv at udbyde det produkt, vi efterspurgte i markedet.” Få dage senere kom DuelHost til verden.

DuelHost tilbyder kunderne en kvalitet og service, der indebærer, de fire stiftere ikke tøver med at kalde sig selv Danmarks pt. bedste udbyder af webhoteller. Dette skyldes blandt andet, at flere af markedets store aktører kun yder fuld kapacitet og service til de kunder, der vælger en hosting-pakke af en vis størrelse og pris. ”Vi yder i modsætning til hovedparten af vores konkurrenter nøjagtig samme hastighed, service og kvalitet til samtlige af vores kunder og ligger prismæssigt placeret i den lave ende af markedet.”

Andreas, Martin, Daniel & Johannes | Startup Central

Den selvstændige tilværelse

Teamet bag DuelHost er drevet af lysten til at udfordre sig selv og realisere egne idéer. Motivationen bag DuelHost ligger i glade kunder og en forretning, der demonstrerer, at solide produkter, god kundeservice og en fair pris også kan udmønte sig i en rentabel forretning.

Stifterne bag DuelHost havde alle et ønske om at være med til at tegne en virksomheds overordnede linjer lige fra det operationelle set-up til branding, strategiovervejelser, økonomi og eksekvering af forretningsplanen.

DuelHost oplever allerede stor succes og siden deres start har de oplevet en betydelig kundestrøm. ”Den altovervejende del af vores kunder udtrykker stor tilfredshed med både produktet og vores serviceniveau. Det må være en god start”.

Gode råd fra teamet bag DuelHost

”Tænk dig om og kast dig så ud i det.” Forretningsplanen, dine KPI’er og andre forkromede roadmaps kan komme undervejs i processen, når der er mere tid til det.

”Lyt altid til kloge mennesker og husk altid at have nogen at sparre med, særligt på områder, hvor du ikke selv har de fornødne kompetencer.”

De gode råd bunder i, hvad de selv har gjort sig af erfaringer på deres iværksætterrejse. Sparring har været en stor del af DuelHost’s første leveår og er generelt en mulighed for løbende at kunne tilegne sig ny viden.

Det har Startup Central hjulpet DuelHost med

Teamet bag DuelHost fortæller, at de ser stort potentiale i Startup Central’s platform, der har et stort fokus på at hjælpe iværksættere igennem de første svære skridt.

Teamet har igennem opstartsfasen, gjort brug af vores dygtige erhvervscoaches for at få sparring og inspiration til måden, de tænker deres forretning på, både gennem coaching og Startup Lounge.

Derudover så DuelHost en mulighed for at øge synligheden af deres virksomhed. Blandt andet ved at promovere sig lidt i Startup Lounge, hvor alle Startup Central’s medlemmer er samlet for at kunne sparre med hinanden. Hvis nogle søger webhosting eller har udfordringer med deres webhosting, vil teamet bag DuelHost kunne svare, hjælpe og tilbyde deres service til alle.

Følg Andreas', Martins, Daniels & Johannes' iværksætterrejse

Er du blevet helt optaget af teamet bag DuelHosts indsats og deres mod på at udfordre det eksisterende marked, så skal du da følge med i deres udvikling. Det kan du gøre på deres Facebook, LinkedIn og hjemmeside.

Der er ingen tvivl om, at DuelHost gør et godt stykke arbejde, de har fantastisk glade kunder, som kan skrive under på det. Der er slet ingen grund til at betale for dyre løsninger, når DuelHost tilbyder kvalitet til en god pris.

Læs mere

Ønsker du mere information om, hvordan Startup Central kan hjælpe dig, kan du læse mere om os her og kontakte os på telefon: +45 29 29 01 13 eller mail: kontakt@startupcentral.dk.