Ditte Julie

Vi har alle sammen hver vores rejse, med hvert vores mål

Da 4. sæson af det populære tv-program Bagedysten rullede over skærmen, fik mange danskere kendskab til Ditte Julie. 

Ditte Julie har altid være en kreativ person, der ikke altid kunne sidde helt stille. Det var lige netop den kærlighed for kreativitet, der blev startskuddet til Ditte Julies virksomhed. Hendes hobby blev til hendes levevej. Ditte Julie har altid været fuld af ideer, og har heller aldrig være bange for at eksekvere på dem. 

Ditte Julie | Startup Central

En sommerdag i juni for 6 år tilbage, tog Ditte Julie så sin passion til et helt nyt niveau, og kastede sig ud i livet som iværksætter. Hun sagde sit job op som advokatsekretær, og var nu på vej mod en helt ny hverdag. En hverdag der vil komme til at byde på lidt af hvert.

I dag har Ditte Julie to virksomheder, under samme paraply. To virksomheder, hun er meget stolte af. Ditte Julie har et ApS og en enkeltmandsvirksomhed, hvor hun laver alt lige fra designe bageudstyr til kage krydderi og har en online klub. Ditte Julie har haft fart over feltet, hun har nemlig også udgivet 14 kogebøger, hvor 8 af dem er udgivet af hendes eget forlag. Som om det ikke var nok, er Ditte Julie er også aktiv i bestyrelsen i et pensionsselskab. Ditte Julies primære fokus i hendes enkeltmandsvirksomhed, er formidling og branding. Hun er samtidig med det også under uddannelse, til at blive metakognitiv coach.

 

 

En milepæl

I sensommeren 2022, fyldte virksomheden By Ditte Julie 3 år, og en milepæl var nået. Efter blot 3 år, er By Ditte Julie gået fra at have 50 produkter/varenr. til at have 300. Ditte Julie er ikke kun stolt af hendes virksomhed, men også af hende selv. For i hendes tid som iværksætter, har hun lært sig selv at kende på en helt ny måde. Ditte Julie har lært at hun skal lade sin ideer blomstre.

Fremtiden

I sin tid som iværksætter har Ditte Julie, også lært at være i nuet. Ligesom at hun har lært sig selv at kende, har hun også lært at stoppe jagten. For midt i jagten på mere, glemmer man nuet. Selvom Ditte Julie har mange flere drømme og ideer, har hun ikke lagt en fast plan for fremtiden, fordi hun så vidt muligt forsøger at leve i nuet og fokusere på alt det hun har opnået ind til videre.

Råd til andre iværksættere

“Just do it” Ifølge Ditte Julie overtænker vi vores drømme for meget, i stedet for bare at gøre det. I vores overtænkning bliver vi handlingslammet, og sætter en bremser på vores drømme. Vi skal også passe på med at være så bange, for at fortælle vores ideer til andre. For ingen er dig og din ide. Det kan godt være at naboen kopierer din ide, men det vil aldrig blive det samme. Fordi din ide er helt unik for dig, og ikke nogen andre.  

På Ditte Julies iværksætterejse, har hun også lært vigtigheden af et godt netværk. Nøglen til en succesfuld forretning, er ens netværk.

Startup Central

Da året 2021 gik mod ende, lavede Startup Central en list over iværksættere du skulle holde øje med i 2022. En af dem var Ditte Julie. Som medlem af Startup Central har Ditte Julie benyttet vores tools med skabeloner til eksempelvis regnskab.  

Følg Ditte Julies iværksætterejse

Vi hos Startup Central er store fans af Ditte Julie, hendes historie og gåpåmod. 

Netop derfor følger vi hendes rejse. 

Vil du også følge med i Ditte Julies vider rejse, kan du kan besøge Ditte Julie på hendes hjemmeside, eller tjekke Facebook og instagram.

Læs mere

Ønsker du mere information om, hvordan Startup Central kan hjælpe dig, kan du læse mere om os her og kontakte os på telefon: +45 29 29 01 13 eller mail: kontakt@startupcentral.dk.