Christian & Mathias Høgsgaard

Do whatever it takes

Hawksgaard er en virksomhed, som sælger det perfekte match, et match af sko og bælte. Både sko og bælte er af ægte læder og samme farve, for at give et matchende udtryk. Med dette match kommer du altid til at fremstå pæn, moderne og velovervejet, når outfittet skal sammensættes.

Idéen bag Hawksgaard opstod, da Christian Høgsgaard igennem 4 år har været elev og ansat i en tøjbutik. Ofte var der flere som efterspurgte det perfekte match af sko og bælte, men det var ikke til at finde nogle steder.

Christian præsenterede idéen for hans storebror Mathias Høgsgaard og han hoppede med på den. Opgaverne for virksomheden er delt godt ud. Mathias står for økonomien, tech og hjemmeside hvorimod Christian står for produkt og markedsføring. På den måde er de i sig selv også det perfekte match.

I januar 2020 skulle der så gøres noget ved idéen. Men de havde behov for hjælp til deres idé og virksomhed. Startup Central ringede til dem på det helt rigtige tidspunkt, de var nemlig klar til at eksekvere på deres forretningsidé. Christian fortæller: ”Mathias jeg talte med, var super flink. Han nævnte André Bøving med det samme, da han havde hørt om vores forretningsidé.”

Christian og Mathias har i fremtiden flere planer om at udvide deres virksomhed til flere farver og produkter. ”Den største succes har været, at vi har kunne holde motivationen og drivet kørende, på trods af langtidslevering, som er forårsaget af corona.” Gnisten har de formået at bevare, selvom de helst har set, at alting bare spillede, desværre har dette været ude af deres hænder. ”Det har været frustrerende og det har været mange kameler man skulle sluge.”

Christian har længe vidst, at han ville være iværksætter, lige fra folkeskoletiden har han haft en drøm om at skabe sit eget. Dengang gik tankerne på t-shirts med print. Men han var bare ikke motiveret nok til at udleve denne drøm, fortæller han. Efter nogle års skolegang begyndte motivationen at komme til ham og han havde nu også en større erfaring med de produkter virksomheden skulle sælge, grundet hans erfaring i tøjbutik.

Christian & Mathias Høgsgaard  | Startup Central

Gode råd

Teamet bag Hawksgaards gode råd består af at ”man bare skal komme i gang, uanset om man føler, man er klar eller har et job i forvejen, bare spring ud i det, der er ingen grund til at vente.”

”Bare meld dig til Startup Central. Der er godt med coaches, folk er gode til at svare og hjælpe.tilføjer Christian.

  • Vi kunne ikke sige det bedre selv.

Det har Startup Central hjulpet Christian og Mathias med

Først og fremmest har dem, de har talt med i Startup Central været super flinke og der blev hurtigt nævnt hvem Christian og Mathias skulle have fat i, for at komme i gang med deres forretningsidé.

Her er der tale om André Bøving, som gennem flere år har arbejdet i fashionbranchen, med henblik på produktion af tekstil- og lædervarer i alle former. André Bøving hjalp dernæst drengene på vej med henblik på produktion og skabte herefter forbindelsen mellem idé til produkt.

Udover coaching har teamet bag Hawksgaard taget nogle af samarbejdspartnerne i brug, blandt andet regnskabsprogram og i fremtiden vil der være flere partnere, de vil gøre brug af.

Christian og Mathias bruger Startup Lounge, de læser alt der bliver lagt op og svare på de opslag, som de kan bidrage med relevant viden til. Før Christian og Mathias blev en del af Startup Central havde de ikke selv det store netværk, det har de fået nu.

Følg Christian og Mathias' iværksætterrejse

Det perfekte match - hvem har ikke brug for det? Christian og Mathias har skabt det perfekte match i deres produkt og de er det perfekte match som forretningspartnere.

Vil du se deres perfekte produkt match og følge deres rejse som iværksættere, så gå ind på deres og hjemmeside Hawksgaard.dk, Facebookside, Instagram og  LinkedIn.

Og så kan vi kun anbefale deres gode råd omkring "Bare meld dig til Startup Central"

Læs mere

Ønsker du mere information om, hvordan Startup Central kan hjælpe dig, kan du læse mere om os her og kontakte os på telefon: +45 29 29 01 13 eller mail: kontakt@startupcentral.dk.