Bastian Busch

Alt hjælp er kærkommen

Bastian Busch driver virksomheden Murermester Bastian og der er fart på for tiden.
Bastian har været iværksætter siden juni 2014, men tog en pause, da han var på toppen med sin virksomhed. Pausen tog han i forbindelse med at han fik børn, for at få tryghed i et sikkerhedsnetværk i form af en fast og sikker indtægt. Han prøvede livet som lønmodtager fra 2017 til 2020. Men fandt hurtigt ud af, at det ikke var ham, derfor startede han sin egen virksomhed – Murermester Bastian - i august 2020 for anden gang. Bastian har haft vild succes i 2021. På de første to måneder har han lukket opgaver for 1,3 millioner, så der er masser af succes i virksomheden Murermester Bastian.

I de 6-7 år Bastian har været iværksætter, har han erfaret, at det er dyrt at starte virksomhed. Pengene er specielt små i starten, hvor der er mange udgifter til engangsydelser. Derudover er der mange ting, der skal holdes styr på - man har ikke altid overskud og tid til at finde de billigste eller bedste løsninger, som skal dække virksomhedens behov.

Derfor var Bastian i starten en smule skeptisk over alle de abonnementer der findes. Han var ikke helt sikker på, om Startup Central kunne tilbyde ham noget relevant. Som han siger: ”Der er så mange abonnementer, som forsøger at sælge, men de skaber sjældent værdi for virksomheden. Det er jo alligevel penge man lægger i det og giver det overhovedet noget? Bruger man det?”

Bastian Busch | Startup Central

Startup Central hjælper Murermester Bastian med

Bastian bruger som så mange andre regnskabsprogrammer i sin virksomhed. Da vores medarbejder Mathias ringede til ham og tilbød et medlemskab hos Startup Central, var Bastian ikke helt overbevist om, at han skulle være medlem. Bastian har haft virksomhed før og ved derfor, hvad der skal til for at drive en virksomhed. Når han nu har en så omfattende viden - og alle servicer/programmer der skal til for at drive sin virksomhed - var det svært for ham at tro, at Startup Central kunne skabe mere værdi for ham. Samtalen med Mathias fik ham dog overbevist om, at vi kunne hjælpe ham med flere ting - i form af både nye tiltag og billigere løsninger.

Vi hjalp blandt andet Bastian med at få en adresse til hans virksomhed i København. Det var attraktivt for Bastian af flere grunde - blandt andet, at han nu har plads til at vokse på det københavnske marked. Og få billig parkering til firmabil. Derudover viste det sig blandt andet, at han kunne få sit regnskabsprogram billigere ved at være medlem hos os.

Medlemskabet bidrager nu til at skabe besparelser for hans virksomhed og gøre den mere attraktiv. For som han siger: ”Alt hjælp er kærkommen.”

Han mener, at han helt sikkert vil benytte sig af flere servicer fra Startup Central i fremtiden - både i form af coaches og samarbejdspartnere.

Følg Murermester Bastians iværksætterrejse

Her hos Startup Central er vi super spændte på at følge med i Bastians rejse. Hans historie viser, hvor vigtigt det er at finde de rigtige programmer og servicer så billigt som muligt, for at få råd til at starte virksomhed.

Vil du også følge med i Bastians rejse, kan du læse mere på hans Facebook side.

Læs mere

Ønsker du mere information om, hvordan Startup Central kan hjælpe dig, kan du læse mere om os her og kontakte os på telefon: +45 29 29 01 13 eller mail: kontakt@startupcentral.dk.