Asger Neidhardt & Mads Loichtl

Få energi på en naturlig måde

Asger og Mads er to kammerater, som har fundet et uberørt marked. Deres iværksættereventyr med Matcha Energy startede i sommeren 2020, hvor de gik i gang med at researche og få godkendelser til alt det, som var nødvendigt for at starte deres virksomhed. Det var lange kedelige processer, som nu har båret frugt. Omkring februar 2021 gik de nemlig live med deres webshop matcha-energy.dk.


Det uberørte marked fandt de vej til ved to tilfælde. Først og fremmest går de begge op i træning og at have en sund og naturlig livsstil. Netop derfor undrede de sig over, at der ikke fandtes nogle sundere alternativer til de mange sukker- og kemikalieholdige energidrikke. Vi stiller mange krav til vores hverdagskost, men hvorfor ikke til energidrikken?


De smagte på de mange ”forskellige” energidrikke og konkluderede, at de alle mere eller mindre indeholder de samme ingredienser, syntetiske smag og dermed også gav det samme kedelige resultat. Det virker til at de egentlig alle sammen er mere eller mindre ens, blot i forskellige emballager.


“Med Matcha Energy har vi løst dette ved at lave en 100% naturlig og økologisk energidrik, som får sin naturlige energi fra ufiltreret matcha pulver. Markedet inden for energidrikke har nærmest ikke udviklet sig de sidste mange år, og netop det laver vi om på ved at tilbyde et sundt alternativ til den traditionelle energidrik.” fortæller Asger og Mads.


Det andet tilfælde i deres rejse på at skabe en sundere energidrik opstod, da Mads var til et bryllup. Her mødte han nemlig en forretningsmand, der den dag i dag er producenten bag Matcha Energy. Mads var hooked på Matcha og elskede de fordele og den fantastiske energi, som hørte med til det. Til festen smagte Mads nogle smagsprøver på det, som kom til at lægge grundstenen for Matcha Energy i dag.


Derefter fik deres virksomhedsidé for alvor ben at gå på.


Asgers og Mads’ idé med Matcha Energy er, at man ikke skal gå på kompromis med sin sundhed, når man har brug for et energiboost i hverdagen. Derfor tilbyder de en naturlig drik, som virkelig skiller sig ud fra øvrige energidrikke på markedet, ”energidrik som går den naturlige vej.”


Matcha produktet i sig selv har en fed historie. De japanske munke har brugt det i mere end 1000 år. De fandt nemlig hurtigt ud af, at det forbedrede deres fokus og holdte sindet klart under deres lange meditations ceremonier. Netop denne vedvarende og stabile energitilførsel, som stammer 1000 år tilbage til Japan, vil Asger og Mads gerne tilbyde alle med deres Matcha Energy.


Matcha Energy har fået en flyvende start og lander allerede aftaler med blandt andet en grossist, som handler med økologiske produkter. Deres passion for deres virksomhed stammer fra, at de synes det er fedt, både branchen og deres produkt. Dette er også et godt råd, som de gerne vil give videre: ”Man skal synes det er fedt og man skal kunne stå inde for det man laver. Det handler ikke bare om at sælge og have pengene for øje, det er vigtigt også at nyde processen."

Asger Neidhardt & Mads Loichtl | Startup Central

Startup Central har hjulpet Asger og Mads med

Asger og Mads kom i kontakt med Startup Central ved at telefonsælgeren Mathias ringede til dem. Han satte dem ind i, hvad Startup Central kunne hjælpe dem med, og det gav mening for Asger og Mads.

Det skulle prøves af, og der var bestemt noget at tage fat om.De stod med en helt ny virksomhed og i startupfasen er der altid en masse juridiske ting, som man ikke har nogen anelse om. Det var egentlig også grunden til, at de blev medlem – man kunne få en masse viden og sparring til sin startupfase. Det er altid dyrt at starte en virksomhed, og for Asger og Mads var det også tilfældet. Derfor brugte de specielt tilbuddene fra Startup Central. Derudover har coachene været meget behjælpelige; ”det er ikke alle man har fundet noget ud af, men det er altid dejligt med en snak om tingene. Og så er det godt at have adgang til kontakterne, så man altid kan søge svar” fortæller Asger og Mads.

Følg Asgers og Mads' iværksætterrejse

Teamet bag Startup Central glæder sig rigtig meget til at følge Asgers og Mads' iværksætterrejse. Vi er sikre på, at de er på vej mod stjernerne.

Vi håber at deres historie kan inspirere andre unge iværksættere til at turde tage springe ud i iværksætteriet og udleve deres drøm. Dette er Asger og Mads et godt eksempel på - man skal lave det man brænder for.

Vil I også følge med i deres iværksætterrejse kan I besøge deres hjemmeside Matcha Energy eller følge med på deres Facebook og Instagram.

Læs mere

Ønsker du mere information om, hvordan Startup Central kan hjælpe dig, kan du læse mere om os her og kontakte os på telefon: +45 29 29 01 13 eller mail: kontakt@startupcentral.dk.