Ali, Frederik og Manuel

Together We Dream

Ali, Frederik og Manuel har siden de var små drømt om at blive iværksættere, skolen har egentlig aldrig sagt dem noget, de drømte om noget større, noget de kunne se en mening med. Den unge iværksætter drøm om at gøre en forskel, har altid været deres mål. Nu står de her endelig – det de har forberedt sig på hele livet, nyder de godt af nu.

Ali, Frederik og Manuel kommer alle fra forskellige steder, men en sommer da de var samlet, begyndte de at tale om hvad fremtiden skulle bringe dem. De havde alle en større drøm, men de var ikke klar hver især til at gribe den. Vi kom ind på ideen om at, gøre en forskel, og kunne bringe et budskab ud, om at kunne være motiveret til at jagte sine drømme, og gøre noget ved dem. Den næste tanke var så hvordan vi skulle eksekvere det, og der blev vi hurtige enige om, at det skulle have noget at gøre med tøj, da alle mennesker bærer tøj, og at vi godt kan lide at gå i noget lækkert og elegant tøj, som er bæredygtigt.

Ali, Frederik og Manuel | Startup Central

CASSIAR

Idéen bag CASSIAR opstod en dag, hvor vi alle var samlet, og det var noget vi gjorde ofte, men denne dag, tog vi vores samtale til et andet niveau. Ali begyndte at tale om at starte en tøjvirksomhed, dette startede en ild i Frederik og Manuel, vi endte med at blive enige, om at starte rejsen sammen.

De havde alle en fælles drøm og tænkte derfor, at der må være flere, som også har det. Dette blev til et stilrent tøj look med budskabet om at starte på sin drøm, vi lever kun en gang, så det er nu man skal tage chancen, kun på den måde opnår du glæde og positivitet ved at følge det som du er passioneret omkring. Dette er også et opråb fra teamet bag Cassiar; ”lad være med kun at drømme når du sover, drøm når du lever"

Det seneste år har Ali, Frederik og Manuel virkelig haft fart på. De har blandt andet lavet samarbejder med flere filmhold, så deres brand ser helt fantastisk ud og nu er de helt klar til at slå dørene op for Cassiar i 2021.

Grunden til at der skal være styr på alt og det bare skal spille og se godt ud inden de lancerer, er at Cassiar er mere end en virksomhed, der sælger tøj. Det er et brand med et budskab. ”På den sorte og hvide t-shirt, som i første omgang ruller ud, vil der være broderet Cassiar på, navnet vil fremgå stilrent og elegant, da det ikke kun handler om fashion, det er brandet der skal være fokus på.” fortæller teamet bag Cassiar.

Udover at deres produkter er 100% økologiske og at der er stort fokus på bæredygtighed, så kan brandet meget mere end det. Det fortæller en historie, en historie om en rejse mod drømmen. ”Alle er adskilt lige nu på grund af Corona, men en fællesnævner for os alle er drømmen. Alle drømmer lige meget hvem de er og hvilke demografiske kendetegn de har. Vi vil samle folk ved hjælp af vores brand. Med deres brand vil de forene folk under budskabet ’drømmen’, det vil de gøre via deres tøj og deres historie. Her vil folk få en følelse af, at det tøj de har på, har en større betydning både for dem som har det på og for andre.

Det har Startup Central hjulpet Cassiar med

 ”Startup Central er super professionelle, de er nogle herlige mennesker at tale med og det er en fantastisk oplevelse at samarbejde med dem.” Teamet bag Cassiar har ikke tidligere bevæget sig inden for erhvervslivet og har derfor heller ikke den større erfaring med, hvordan det hele hænger sammen. Startup Central har hjulpet dem med at udvikle sig og afklare en masse processer, som man skal igennem som iværksætter.

Til at starte med var de i tvivl om de skulle blive medlem. Ali var bange for, at det var spild af penge. Men Frederik kæmpede videre og til sidst gav de det et forsøg. Siden da er det gået så stærkt både med at finde forbindelser og leverandører, dette er takket være Startup Central. I starten prøvede de selv at finde en produktionsvirksomhed, men da de kom i forbindelse med Startup Centrals coach André Bøving var dette ikke nødvendigt mere, han havde styr på det hele. ”Vi behøver ikke at lære noget over 5 år, coachene har erfaringen vi kan nyde godt af, vi får alt viden og erfaring vi skal bruge gennem dem.” Coachene fik fremskyndet alle Cassair's processer og der blev ikke begået begynderfejl, da coachene havde styr på det hele og kunne undgå dem.

”Startup Central har givet os så meget. Der er ingen skam i at spørge om hjælp, specielt når andre har mere erfaring.” fortæller teamet bag Cassiar.

Følg Cassiar's iværksætterrejse

Teamet bag Cassiar er super passioneret og de har fart på. Dog skal alt gennemtænkes så slutproduktet er helt i orden. Det hele handler om kunden, det er her fokus er.

Cassair har et fantastisk produkt og brand. Vi glæder os utrolig meget til at følge deres videre udvikling!

Vil du også følge med i den kan du tjekkes deres hjemmeside, Facebook, Instagram og LinkedIn ud.

Læs mere

Ønsker du mere information om, hvordan Startup Central kan hjælpe dig, kan du læse mere om os her og kontakte os på telefon: +45 29 29 01 13 eller mail: kontakt@startupcentral.dk.