Alexander, Daniel og Malte

Brænd for det og tro på det

Alexander, Daniel og Maltes iværksættereventyr med Horsens Crossfit & Open Gym startede med den samme indstilling; at hvis man er lønmodtager, så arbejder man på en anden mands drøm, dette er ikke ondt ment mod lønmodtagere. De kunne bare mærke, at de havde en masse drømme selv, som de gerne ville udleve. ”Og så er der en vis tilfredsstillelse i at være herre over egen tid og leve efter egne vilkår. Med en krise som denne, hvor man isoleres og ens menneskerettigheder bliver trådt på, begynder man at tænke, at man ikke vil bruge tid på noget, som man ikke brænder for.”

Horsens fedeste træningsstation; Horsens Crossfit er blevet til Horsens Crossfit & Open Gym, hvor de tre iværksættere Alexander, Daniel og Malte åbnede 1 marts, midt i corona. Det kunne lade sig gøre uden problemer, da alt træning forholdt sig udenfor. Det startede med en fælles vision om at være mere end blot et træningscenter / crossfit box. Et sted for personlig udvikling hvor nye relationer skabes og et stærkt netværk kan opbygges, for en sund fremtid i byen Horsens. Oprindeligt startede det hele for et par år siden med Jar House ApS, som var Alexander´s datterselskab til Gør Danmark Sundere ApS. En fælles passion for træning og sundhed - kunne udvikle sig i Gør Danmark Sundere selskabet, mente de 3 iværksættere. Derfor købet af Horsens Crossfit ved den gamle Falck station, som nu også er et samlingspunkt for alle dem, som normalt tager i andre fitnesscentre. Hos Horsens Crossfit & Open Gym fik fitnessglade sjæle, mulighed for at genoptage træningen og kontakten til gamle venner og bekendtskaber, som normalt trænede i et andet fitnesscenter. På den måde blev der bygget broer mellem andre fitnesscentres medlemmer i en svær tid, ”det har været en sand fornøjelse at overvære”.

”Horsens Crossfit & Open Gym har stor fokus på fælleskab, uanset hvem du er – så er vores ønske at aktivere alle Horsenianere, efter denne forfærdelige nedlukning” fortæller Alexander. Rigtig mange har været igennem en hård tid personligt på grund af nedlukningen, men med muligheden for at kunne være aktiv og være en del af et fællesskab, så er medlemmerne kommet ud på den anden side - med et smil på læben.

Alexander, Daniel og Malte vil gerne byde folk op til en personlig udvikling. Det handler om mere end at skabe en flot krop, det handler om mindsettet, målsætningen og livsformålet, en modsætning til så mange andre fitnesscentre. ”Vi ønsker at tage del i fællesskabet. Hjælpe andre med at hjælpe sig selv, jo flere man kan hjælpe på deres rejse, jo mere hjælper man sin egen.” For teamet bag Horsens Crossfit & Open Gym handler succesen om at mærke, at dem der tager del af fællesskabet, gør det uden at forvente at få noget igen. Her er folk mere end et medlem.

Alexander, Daniel og Malte | Startup Central

Gode råd

1: Lav det du brænder for.

Beskæftiger du dig ikke allerede med det, som du brænder for, er tiden inde til at kigge indad og komme ud at prøve dine drømme af, for at kunne bedømme om det er noget, som du virkelig brænder for.

Alexander, Daniel og Malte brænder virkelig for det. Det er også derfor de har startet deres drøm. De mærker selv på egen krop hvad det at spise sundere, dyrke motion og ikke mindst fællesskabet gør ved dem, derfor vil de gerne give det videre til andre gennem Horsens Crossfit & Open Gym.

2: Du skal tro på det.

Du skal tro på dig selv og den drøm du er ved at følge. Nogle gange kan du godt tvivle på sig selv, men her handler det om at have mennesker omkring sig, som tror på én. Folk som kan bakke én op og få én på ret køl igen.

Teamet bag Horsens Crossfit & Open Gym kunne mærke, at de gør en forskel for rigtig mange – ”troen flytter bjerge”. Ved ikke ”bare” at være et fitnesscenter/crossfitbox  - men et fællesskab, hvor alle tror på hinanden og bakker hinanden op, når troen på én selv ikke helt er der.

3: Du skal handle.

”Uden handling er der ingen forvandling.” Det er så vigtigt at du tager action, for det er handlingen som skaber motivations følelsen.” Nogle gange kan man godt føle sig umotiveret, men man skal handle lige meget hvad. Man skal handle uanset følelsesmæssige tilstand.

”Det handler om følelsesmæssig sundhed, du skal kunne bevæge dig frit rundt i alle følelsesaspekter, men uden at sætte sig fast på én. Ingen følelse er endelig, de varierer hele tiden. Selvom du har en følelse af at være umotiveret eller træt, så er det vigtigt, at du husker at denne følelse går over og kun er midlertidig. Begynder du at bekæmpe følelsen, risikerer du at forblive i den, og det er ikke følelsesmæssig sundhed.”

4: Vedvarenhed.

Simpelt råd, men svært at opretholde. Det handler om at blive ved med det du brænder for og kæmpe videre, også selvom det nogle gange kan se lidt sort ud.

 

Disse er Alexander, Daniel og Maltes 4 punkter til succes, lige meget hvem man er, kan man følge disse råd og vil opnå succes.

Det har Startup Central hjulpet Horsens Crossfit & Open Gym med

Alexander Simmenæs kender Anders Fogh gennem netværksevents. Her faldt de i snak og fandt et fælles udgangspunkt: Det at støtte andre - Startup Central gør det og Horsens Crossfit & Open Gym gør det. Det er den ene grund til, at de blev en del af Startup Central – de ville gerne støtte op om et godt koncept. ”Man skal støtte dem, som man synes laver noget fedt. Hjælper man andre kommer det 100 gange igen.”

Derudover er det rart at vide, at der altid er nogen der har ens ryg hvis man har brug for hjælp både i form af coaches og kundeservicen, som står klar.

Forretningsplanen er også et fedt værktøj, at man kan udfylde den og sende den ud til relevante personer for feedback og eventuelt ud til mulige investorer.

Følg Alexander, Daniel og Maltes iværksætterrejse

Vi er så spændte på at følge teamet bag Horsens Crossfit & Open Gyms iværksætterrejse og vi er vilde med deres koncept om at gøre Danmark sundere.

Derudover er deres gode råd spot on!

Vil du også følge med i hvordan de gør Danmark sundere, kan du følge dem på deres hjemmeside, Facebook eller Instagram.

Læs mere

Ønsker du mere information om, hvordan Startup Central kan hjælpe dig, kan du læse mere om os her og kontakte os på telefon: +45 29 29 01 13 eller mail: kontakt@startupcentral.dk.