SEO

Startup Wiki, din iværksætter ordbog | Startup Central
<div class='container'>

Hvad er SEO?

SEO står for Search Engine Optimization, som på dansk betyder søgemaskineoptimering.

Formålet med SEO er at optimere sin hjemmeside og indholdet på sin hjemmeside, så man får gode placeringer på Google og andre søgemaskiner.

Et godt SEO-arbejde kan føre til, at man kan være noget af det første, der popper op på Google, hvis der søges på et bestemt ord.

SEO er vigtigt, for jo mere synlig man er på eksempelvis Google, jo større chance er der for salg.

For at arbejde optimalt med SEO, er det vigtigt at vide, hvad det er ens målgruppe søger på Google. Man skal arbejde med SEO og SEO-tekster ud fra målgruppens adfærd, så det er ens målgruppe man rammer med sin SEO. Arbejder man med SEO skal man ikke optimere alt på en gang, man kan gøre det løbende. Resultaterne af ens SEO-arbejde er ikke noget, der kommer fra dag til dag, der kan gå op til uger før der begynder at ske noget.

Skal man skrive en SEO-tekst er det vigtigt at vælge det rette søgeord før man laver sin tekst. Søgeordet skal være det ord, som ens målgruppe søger på. Når man har fundet det rette søgeord, kan man gå i gang med at skrive sin SEO-tekst, omhandlende det valgte søgeord.

Et godt SEO arbejde gør, at din virksomhed og tekster bliver fundet på søgemaskiner og rangerer godt på søgemaskiner, det kunne eksempelvis være Google eller Bing.

Vil du vide mere om SEO har vi flere blog omkring emnet:

SEO for begyndere.

Introduktion til SEO.

Skriv så du bliver fundet.

4 værktøjer du kan bruge til en søgeordsanalyse.

Vi har også flere coaches som har stor erfaring og ekspertise på området, samt en partner på området.

</div>

Modtag uvurderlige nyheder og viden

Få de seneste nyheder fra Startup Central og hold dig opdateret på, hvad der sker i iværksættermiljøet.