Soloselvstændig

Startup Wiki, din iværksætter ordbog | Startup Central

Hvad er en soloselvstændig?

At være soloselvstændig betyder, at man er den eneste der arbejder i ens virksomhed. Man er altså selvstændig/iværksætter/entreprenør uden at have nogle ansatte. Det vil sige, at man står alene med alt lige fra salg, marketing, jura, regnskab og hvad det ellers indebærer at drive virksomhed. At man står alene med alt betyder, at ingen bestemmer over dig, du har kontrol over alt der sker i forretningen, du kan arbejde, når det passer dig og ønsker du frihed og fleksibilitet i hverdagen, så har du det som soloselvstændig.

Der kan desværre også være ulemper ved at være soloselvstændig. Som soloselvstændig har man ikke nogle kolleager, som man kan sparre med i hverdagen, derfor kan det godt være ensomt til tider og svært at tage beslutninger. Med andre i ens virksomhed kan man sparre med dem, få et andet sæt øjne på en situation og få råd fra folk med andre erfaringer.

Modtag uvurderlige nyheder og viden

Ved tilmelding af nyhedsbrevet accepterer du, at vi må sende dig nyhedsbreve med informationer omkring Startup Central samt tilbud. Du kan til enhver tid tilbagekalde samtykket.