Partner

Startup Wiki, din iværksætter ordbog | Startup Central

Hvad er en partner?

En partner er en person, virksomhed, et land mf., som man indgår et samarbejde med, det kunne eksempelvis være et forretningsmæssigt forhold, som vi har med vores partnere. Begge parter får noget ud af denne aftale, en aftale som er nedskreven, så alt juridisk er i orden.

Skal du indgå et samarbejde med en partner, så vil vi anbefale, at du laver en kontrakt.

Dette gælder også, hvis din nye partner er en god ven. At lave forretning med en ven kan nemlig godt skabe gnidninger, derfor er det vigtigt, at I udarbejder en kontrakt, så hvis I skulle blive uvenner, så har I en juridisk bindende kontrakt, som I begge kan forholde jer til.

I bloggen Sådan indgår du en god samarbejdsaftale kan du læse om, hvilke ting du skal have for øje og hvordan du laver den bedste kontrakt til dit nye partnerskab.

Det er vigtigt, at du tænker på de kommercielle og juridiske overvejelser.

Har du yderligere spørgsmål, kan du tage fat i vores juridiske og salg coaches, de vil kunne guide dig igennem din partner proces.

Modtag uvurderlige nyheder og viden

Ved tilmelding af nyhedsbrevet accepterer du, at vi må sende dig nyhedsbreve med informationer omkring Startup Central samt tilbud. Du kan til enhver tid tilbagekalde samtykket.