Gamification

Startup Wiki, din iværksætter ordbog | Startup Central
<div class='container'>

Hvad er gamification?

Gamification er digitale brugeroplevelser, der inddrager elementer og mekanismer fra spil. Det bruges meget inden for digital læring, da spil-delen kan øge ens engagement. Et gamification element der hyppigt ses på hjemmesider og webshops er et lykkehjul, hvor man kan spinne hjulet og vinde nogle præmier.

Med gamification har du mulighed for at påvirke dine potentielle kunder via adfærdspsykologi, helt uden at være specialist inden for området. Du kan komme til at engagere, understøtte eller helt ændre adfærd af dine potentielle kunder til fordel for din virksomhed. Den potentielle kunde vil ikke føle sig manipoleret, de vil føle sig underholdt og anerkendt.

Vi er ofte styret af vores følelser og det er netop disse, som gamification fremskaffer. For eksempel bruges FOMO rigtig meget i gamification. Fear of missing out, en følelse hos den potentielle kunde om, at de går glip af noget kan fremskaffes gennem gamification, det gør at den potentielle kunde springer til med det samme for ikke at gå glip af noget og få en følelse af ærgrelse, hvis personen ikke gjorde det. Du kan med fordel læse mere om appelformer.

Denne metode kan dermed være med til at understøtte din vækst i virksomheden.

Er du nysgerrig på at vise mere om gamification, kan du læse bloggen herom.

</div>

Modtag uvurderlige nyheder og viden

Få de seneste nyheder fra Startup Central og hold dig opdateret på, hvad der sker i iværksættermiljøet.