Ejer

Startup Wiki, din iværksætter ordbog | Startup Central

Hvad er en ejer?

En ejer er en person eller en gruppe af personer, der ejer en bestemt ting, som f.eks. et hus, en bil, eller en virksomhed. Det er personen eller gruppen, der har retten til at beslutte, hvad der skal ske med denne ting og hvordan den skal bruges.

Som ejer af en virksomhed, er det dig som bestemmer, det er dig som tager beslutningerne, men også dig som står med det fulde ansvar.

Der er mange fordele ved at være ejer. Som nævnt ovenfor er det dig som bestemmer, du skal dermed ikke spørge andre om lov, før du gør noget.

Du bestemmer selv hvornår, hvordan og hvor du vil arbejde. Du bestemmer tempoet, strategien og hvem, der må være med og selvfølgelig også, hvad du vil arbejde med.

Alt dette er skønt og en stor grund til, at mange bliver selvstændige. Men der følger et stort ansvar med og for nogle kan det at være soloselvstændig og alene ejer var ensomt.

Vi vil rigtig gerne gøre op med ensomheden, derfor kan du downloade vores online netværk Startup Lounge gratis på App Store og Play Store og så er du en del af et givende og heppende netværk. Husk at se, hvornår vi afholder events, som du kan deltage i.

Læs mere om de mange fordele ved at være egen chef.

Bliv en del af vores iværksætternetværk for 0 kr.