CCO

Startup Wiki, din iværksætter ordbog | Startup Central

Hvad er en CCO?

CCO er en forkortelse for to forskellige titler. Forkortelsen dækker både Chief Commercial Officer og Chief Communication Officer. Titlen Chief Commercial Officer arbejder i afdelingen for salg og marketing og vil derfor have titlen salgs- og marketingdirektør. Chief Communication Officer arbejder i kommunikationsafdelingen og er kommunikationschefen.

Det ses dog i nogle virksomheder at de benytter en anden titelforkortelse til deres marketingschef: CMO som står for Chief Marketing Officer.

En CCO er ansvarlig for virksomhedens kommunikative strategi og udvikling. CCO kommer ind over marketing, salg, produktion og kundeservice for at sikre den korrekte kommunikation i virksomheden.

CCO’en skal sikre, at alle strategier på tværs af virksomheden har en sammenhæng, så virksomheden kan nå sine langsigtede mål, ved at evaluere og implementere tværgående beslutninger.

Modtag uvurderlige nyheder og viden

Ved tilmelding af nyhedsbrevet accepterer du, at vi må sende dig nyhedsbreve med informationer omkring Startup Central samt tilbud. Du kan til enhver tid tilbagekalde samtykket.