Startup Lounge

Et eksklusivt netværk for iværksættere, erhvervsdrivende og folk med interesse for forretning. Her er der fokus på vidensdeling og at gøre det nemmere at være selvstændig og iværksætter.

Blue Header

Hvad er Startup Lounge?

Startup Lounge er et netværk fyldt med iværksættere, erhvervsdrivende og folk med interesse for forretning. Det er et netværk, hvor du kan stille alle de spørgsmål, som du har behov for. Du vil få sparring, gode tips og vejledning af andre, som har stået i samme situation som dig.

Netværket har fokus på videndeling - det inkluderer den nyeste udvikling inden for iværksætter branchen, events og andet relevant info for iværksætteri.

Startup Lounge, dit unikke netværk

Hvad fĂĄr du som del af Startup Lounge?

Hos Startup Lounge bliver du en del af et allerede etableret netværk, som har givet værdi til mange selvstændige og iværksættere før dig. Du får en masse fordele som medlem:

  • Sparring, tips og vejledning fra erfarne erhvervsfolk, forretningsdrivende og folk med interesse for forretning.
  • Sparring med forretningsdrivende inden for din egen branche.
  • Garanteret kompetent feedback fra vores administratorer og coaches, som har mange ĂĄrs erfaring inden for produktion, strategisk planlægning, sourcing, markedsføring og meget mere.
  • Mulighed for at interagere i et professionelt, informativt og givende netværk af successkabelse.
  • Mulighed for at finde samarbejdspartnere og potentielle kunder.
  • Mulighed for at promovere din virksomhed.
  • Indsigt i nye samarbejdspartnere, tilbud, coaches og tiltag fra Startup Central, m.m.
  • Gratis webinarer/lives fra erfarne fagfolk.

Hvad gør Startup Lounge unik?

Du får muligheden for at sparre med andre medlemmer, vores erhvervscoaches og vores administrator team. Alle vores medlemmer er dedikerede, målrettede og stræber efter succes, derfor er de også ivrige efter at hjælpe dig, da vi sammen kan vækste Danmark og dermed skabe bedre vilkår for alle selvstændige og iværksættere.

I Startup Lounge kan du promovere dit brand, produkt, virksomhed eller idé og du har mulighed for at finde samarbejdspartnere og/eller potentielle kunder. Når du stiller spørgsmål, sætter vi dig i forbindelse med relevante medlemmer eller coaches, så du får den bedste sparring. Da vi har muligheden for at sætte vores medlemmer i forbindelse med erfarne erhvervscoaches, bliver det individuelle medlem professionaliseret endnu mere effektivt. Alt indhold er bygger på et fundament af professionalisme og faglighed - derigennem får vores medlemmer det bedste grundlag for at udvikle deres forretningsidé og udleve deres iværksætterdrøm.

Netværket har en rolig og uformel tone. Alle bliver hørt og ingen spørgsmål er for små eller store til at blive besvaret. I andre netværksgrupper er det ofte kun de største virksomheder med flest følgere, som får et ord indført - sådan er det ikke her. I Startup Lounge er det udelukkende selvstændige og iværksættere som interagerer. Og der er altid plads til en god debat, så længe det forholder sig inden for iværksætteri. Dét mener vi gør netværket unikt.

Derudover afholdes der webinarer og lives så vores medlemmer altid er up-to-date med den nyeste iværksætterviden.

SĂĄdan fĂĄr du adgang til Startup Lounge

For at få adgang til den eksklusive netværksgruppe, skal du være medlem af Startup Central. Herefter kan du frit benytte netværket og dets mange ressourcer.

Du kan altid anmode om at blive medlem af netværket, men det er først når din tilmelding i Startup Central er godkendt, at du får adgang og kan interagere i Startup Lounge netværket.

Se Startup Lounge her

Modtag uvurderlige nyheder og viden

Ved tilmelding af nyhedsbrevet accepterer du, at vi må sende dig nyhedsbreve med informationer omkring Startup Central samt tilbud. Du kan til enhver tid tilbagekalde samtykket.