Apple Store
Download Startup Central gratis og bliv en del af Startup Lounge omkostningsfrit – Startup Central Basic
Warning icon

Startup Lounge

Dit online iværksætter netværk Et netværk på Facebook & app

Blue Header

Hvad er Startup Lounge?

Startup Lounge er et online netværk fyldt med iværksættere, erhvervsdrivende og folk med interesse for forretning. Det er et netværk, hvor du kan stille alle de spørgsmål, som du har behov for. Du vil få sparring, gode tips og vejledning af andre, som har stået i samme situation som dig.

Netværket har fokus på videndeling - det inkluderer den nyeste udvikling inden for iværksætter branchen, events og andet relevant info for iværksætteri.

Du kan tilgå netværket Startup Lounge på Facebook eller downloade netværket på App Store og Play Store.

Hvad får du som del af Startup Lounge?

Hos Startup Lounge bliver du en del af et allerede etableret online netværk, som har givet værdi til mange selvstændige og iværksættere før dig. Du får en masse fordele som medlem:

 • Sparring, tips og vejledning fra erfarne erhvervsfolk, forretningsdrivende og folk med interesse for forretning.
 • Sparring med forretningsdrivende inden for din egen branche.
 • Garanteret kompetent feedback fra vores administratorer og coaches, som har mange års erfaring inden for produktion, strategisk planlægning, sourcing, markedsføring og meget mere.
 • Mulighed for at interagere i et professionelt, informativt og givende netværk af successkabelse.
 • Mulighed for at finde samarbejdspartnere og potentielle kunder.
 • Mulighed for at promovere din virksomhed.
 • Indsigt i nye samarbejdspartnere, tilbud, coaches og tiltag fra Startup Central, m.m.
 • Gratis webinarer/lives fra erfarne fagfolk.
 • Selektere hvilket område du vil netværke inden for.
 • Søg efter et specifikt post
 • Et netværk lige ved hånden.

Du bestemmer selv om, du vil tilgå netværket Startup Lounge via Facebook eller om du vil downloade det som app på App Store eller Play Store.

Hvad gør Startup Lounge unik?

Startup Lounge er på sin egen platform, det betyder, at mulighederne ikke er begrænset af funktioner. I Startup Lounge kan du blandt andet selektere hvilket område og hvilken branche du gerne vil netværke inden for. På den måde bliver du ikke forstyrret af indlæg, som ikke har relevans for dig.

Du får muligheden for at sparre med andre medlemmer, vores erhvervscoaches og vores administrator team. Alle vores medlemmer er dedikerede, målrettede og stræber efter succes, derfor er de også ivrige efter at hjælpe dig, da vi sammen kan vækste Danmark og dermed skabe bedre vilkår for alle selvstændige og iværksættere.

I Startup Lounge kan du promovere dit brand, produkt, virksomhed eller idé og du har mulighed for at finde samarbejdspartnere og/eller potentielle kunder. Når du stiller spørgsmål, sætter vi dig i forbindelse med relevante medlemmer eller coaches, så du får den bedste sparring. Da vi har muligheden for at sætte vores medlemmer i forbindelse med erfarne erhvervscoaches, bliver det individuelle medlem professionaliseret endnu mere effektivt. Alt indhold er bygget på et fundament af professionalisme og faglighed - derigennem får vores medlemmer det bedste grundlag for at udvikle deres forretningsidé og udleve deres iværksætterdrøm.

Netværket har en rolig og uformel tone. Alle bliver hørt og ingen spørgsmål er for små eller store til at blive besvaret. I andre netværksgrupper er det ofte kun de største virksomheder med flest følgere, som får et ord indført - sådan er det ikke her. I Startup Lounge er det udelukkende selvstændige og iværksættere som interagerer. Og der er altid plads til en god debat, så længe det forholder sig inden for iværksætteri. Dét mener vi gør netværket unikt.

Derudover afholdes der webinarer og lives så vores medlemmer altid er up-to-date med den nyeste iværksætterviden.

Du har altid dit netværk lige ved hånden, i og med at det er online.

Sådan får du adgang til Startup Lounge

For at få adgang til den givende online netværksgruppe, skal du være medlem af Startup Central. Herefter kan du frit benytte netværket og dets mange ressourcer.

Opret et Basic medlemskab for 0 kr.

Se Startup Lounge her

Download Startup Central og Startup Lounge på iOS

Download Startup Central og Startup Lounge på Android