Vores eksklusive digitale netværksgruppe

Her er vidensdeling, interne tilbud og sammenhold essensen af netværket.

Startup Lounge

Samlingspunktet for seriøse selvstændige og iværksættere.

Hvad kan vi tilbyde i Startup Lounge?
• Adgang til vores eksklusive netværksgruppe Startup lounge, hvor du frit kan stille spørgsmål, søge sparring, danne netværk samt opnå fællesskab med andre iværksættere.
• Mulighed for at promovere din egen forretning hver anden uge i netværksgruppen.
• Hurtig adgang til de 120+ brancher som er repræsenteret i vores lukkede netværksgruppe.
• Indsigt i nye tiltag hos Startup Central, nye samarbejdspartnere, tilbud, nye coaches osv. Så du på en overskuelig måde kan få mest ud af dit medlemsskab.

 

Hvad gør Startup Lounge unik?
Her har du som medlem muligheden for at integrere med medlemmer, vores erhvervscoaches og vores administrator team. Vi ved at vores medlemmer er dedikerede, målrettede og stræber efter succes!

I Startup Lounge kan du eksponere dit brand, produkt, virksomhed eller idé, samt finde samarbejdspartnere og/eller potentielle kunder.

Du kan frit stille spørgsmål i et roligt og uformelt forum. Dette kan være en fordel fremfor andre netværksmedier, hvor kun de største virksomheder med flest følgere kan brænde igennem. I Startup Lounge er det udelukkende iværksættere, og det mener vi gør gruppen unik.

 

Vores coaches er selvfølgelig også med!
Vores erhvervscoaches er selvfølgelig også en del af vores lukkede eksklusive netværk. Dette betyder, at du får kompetent feedback og får svar på de spørgsmål du måtte gå med.

De har mange års erfaringer indenfor alt fra produktion, strategisk planlægning, sourcing, markedsføring og meget mere.

Hvordan får jeg adgang til Startup Lounge?

For at få adgang skal du blot være medlem af Startup Central. Herefter kan du frit afbenytte gruppen og dens ressourcer.

Du kan til enhver tid anmode om at blive medlem af vores netværksgruppe, men det er først når din tilmelding er godkendt og bekræftet, at dit medlemskab i Startup Lounge er aktiveret.

 

Vores administrator team deltager selvfølgelig aktivt i gruppen. Både for at skabe et professionelt, informativt og givende netværk af successkabelse, men vi må gå til erkendelse - vi brænder for vores egen virksomhed, vi brænder også for, at du som selvstændig eller iværksætter, får succes.

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Ved tilmelding af nyhedsbrev, accepterer du hermed, at vi må sende dig nyhedsbreve med informationer omkring Startup Central samt tilbud. Du kan til enhver tid tilbagekalde samtykket.