Som medlem hos Startup Central er det nu nemt og hurtigt for dig at komme online.

Du kan nemlig få en Russit startup WordPress hjemmeside. Det koster dig kun 2999,- eks. moms.

Filler

Hvad er Russit?

Moderne løsning inden for WordPress-hjemmesider

Vi er en virksomhed med rødder i både Danmark og Rusland med hjemmesideudvikling som en af vores mange kernekompetencer. Vi er store nok til at tage mange kunder ind af gangen og små nok til at have rigtig god tid til dig og din idé og passion!

Vi vægter tæt og personligt samarbejde hvor du er involveret højere, end tunge udviklingskontrakter. Du vil derfor aldrig blive præsenteret overfor en bindingsperiode ej hellere opstarts gebyrer. Vi tror på enkelthed og gennemsigtighed som kerneelement i vores forretning. Du får en sikker og agil udviklingsproces og dansk support på alle tider af døgnet.

Med Russit som partner på din/jeres iværksætterrejse, får du en faglig stærk og kompetent medspiller som altid tænker IT ud fra et forretningskritisk perspektiv. Vi sikrer at I altid kan få en faglig sparring både på det tekniske og hvordan det kan optimere jeres forretning.


Hvad tilbyder Russit?

Hjemmesider, der er lige til og kan betale sig.

  • De er hudløst ærlig og rådgiver jer, om en projektansat eller fastansat er det, I behøver.
  • De kender udfordringerne ved både co-sourcing og IT-markedet, og de peger dem ud for at sikre at din idé lykkedes.
  • Med solid erfaring inden or softwareudvikling, programmering og international rekruttering tilbyder de skræddersyede løsninger til deres kunders behov.
  • Undrer I jer over noget i jeres samarbejde skal bruge en ny retning eller kommer i tvivl, så er de tilgængelige, og sætter fortrolighed i højsædet og klar på at finde en løsning.

VIL DU OGSÅ HAVE BEDRE FORUDSÆTNINGER?

Tilmeld dig vores fordelsklub, og få bedre forudsætninger for din rejse som selvstændig eller iværksætter.

BLIV MEDLEM

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV