Som medlem af Startup Central får du et unikt tilbud på opsætningen af Zendesk i din kundeservice. Som ny kunde får du 3 timers opsætningshjælp til Zendesk Support!

3 timers opsætningshjælp uden beregning til en værdi af 2.550,- eks. moms.

På de 3 timer får vi afdækket hvad dine behov er ift licenser og opsætning. Derudover kommer selvfølgelig basis opsætning og en gennemgang af interfacet i Zendesk.

 

Filler

Hvad er Zendesk?

God kundeservice er kritisk vigtigt.

Zendesk er et af verdens førende system er til digital kundeservice. Det er bygget så det er nemt at bruge og dækker stort set alle digitale kanaler en virksomhed bevæger sig på som f.eks. email, chat, Facebook, telefon, Twitter, Google, Mybusiness etc.

En af de vigtigste ting for en virksomhed, er den kundeservice, man tilbyder sine kunder. Ens produkt/ydelse er selvfølgelig vigtigt, men hvis dine kunder kan få den samme ydelse et andet sted med bedre kundeservice, er kunderne ikke blot tilbøjelige til at flytte, de er også villige til at betale mere det andet sted.

Med Zendesk og Proventic i ryggen kan du levere kick-ass kundeservice til dine kunder!


Hvad tilbyder Proventic?

Opstartshjælp til Zendesk.

Når du køber dine licenser til Zendesk gennem Proventic får du en samarbejdspartner til din kundeservice med mange års erfaring i Omnichannel kundeservice.

Vi ved hvor vigtig god kundeservice er for en virksomhed, og kan hjælpe dig med at implementere et af verdens førende systemer til at håndtere din kundeservice.

Sammen finder vi frem til hvordan vi sammensætter den mest optimale Zendesk pakke til dig og din virksomhed. Her har vi fokus på hvilke kanaler og processer, der er vigtige for lige netop dig og din virksomhed.

VIL DU OGSÅ HAVE BEDRE FORUDSÆTNINGER?

Tilmeld dig vores fordelsklub, og få bedre forudsætninger for din rejse som selvstændig eller iværksætter.

BLIV MEDLEM

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV