Skal du have gang i din forretning som personlig træner, og mangler du et system, der kan hjælpe dig på vej? Moaching har løsningen, der gør det muligt for dig, at have det hele samlet online.

Som medlem hos Startup Central får du 50% rabat i 6 måneder på alle deres løsninger.

Filler

Hvad er Moaching?

Klient software til personlig træner, fysioterapeuter, kostvejlere og coaches.

Moaching gør det muligt for dig at have dine klienter samlet ét sted. Med Moaching er det slut med at sende dokumenter til klienter igennem mail og andre steder.

Moaching gør det nemlig muligt for dig at sende alle dokumenter, lige fra kostplaner til træningsprogrammer, direkte til dine klienter igennem vores applikationen, som dine klinter kan downloade helt gratis. Moachings onlinesystem gør det muligt at tracke dine klienters udvikling løbende, og du får derved meget bedre overblik over dine klienter. Dette giver dig bedre mulighed for at kunne optimere dine klienters kost og træning.

Slip for at lave manuelt fakturering til dine klienter, og lad Moaching styre det for dig. Du har både mulighed for at oprette forløb og engangsbetalinger via Moaching, og så snart dine klienter har betalt, vil pengene lande på din konto.


VIL DU OGSÅ HAVE BEDRE FORUDSÆTNINGER?

Tilmeld dig vores fordelsklub, og få bedre forudsætninger for din rejse som selvstændig eller iværksætter.

BLIV MEDLEM

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV