Som medlem hos Startup Central får du 20% rabat på et valgfrit abonnement hos LegalUp. Du kan vælge mellem vores tre abonnementer, hvortil medlemmer hos Startup Central får 20% rabat - så dit juridiske behov dækket af én af de fire løsninger.

Filler

Hvem er LegalUp?

Jura på abonnement.

LegalUp ApS er en erhvervsjuridisk virksomhed, som har speciale i selskabsstiftelse, kontrakt- og aftaleudarbejdelse, GDPR og juridisk rådgivning målrettet iværksættere, små og mellemstore virksomheder. Vi brænder for at bringe juraen ned fra piedestalen, og dermed gøre den let tilgængelig og i øjenhøjde for enhver størrelse virksomhed. Dertil tilbyder vi ydelser, som imødekommer den enkelte virksomheds juridiske spørgsmål. Vores kerneværdier bygger på blandt andet ordentlighed og loyalitet, og dertil vægter vi den personlige relation højt, for derpå at kunne levere værdiskabende løsninger skabt på baggrund af engagement, høj faglighed og forretningsforståelse.

Vi har fysiske kontorer i Aalborg, København og Århus


Hvad tilbyder LegalUp?

20% rabat på et valgfrit jura abonnement.

Vores mest populære abonnement er LegalUp Premium, som koster 949 kr. pr. måned. Såfremt du er medlem hos Startup Central, koster dette abonnement 759,20 kr. pr. måned.

Udover dette abonnement kan du også vælge mellem:

  • LegalUp Basic
  • LegalUp Plus
  • LegalUp Enterprise

Se mere om LegalUps abonnementer ift. pris og indhold på https://www.legalup.dk/abonnement/

Vi skaber værdi for vores kunder ved at arbejde ud fra et fastpriskoncept, hvilket betyder, at vores kunder ikke får ubehagelige oplevelser med fakturaen. Vi arbejder ikke ud fra en (uoverskuelig) timepris, og vores ydelser har derfor en fast pris uanset vores tidsforbrug. Det betyder også, at vores priser er op til 60% lavere end ved traditionelle advokathuse.

Hvis kunden ser et behov for løbende sparring og juridisk rådgivning, kan man oprette et abonnement hos LegalUp. Vi tilbyder fire abonnementsløsninger, hvor kunden kan vælge den, der passer til virksomhedens stadie og behov. Der er både en løsning til en nystartet, lille virksomhed uden ansatte og til virksomheden med 50, 100 eller 200 ansatte uden en intern juridisk afdeling.

Derudover skaber vi værdi for kunden ved at fastholde den tætte relation igennem forløbet. Vi vægter den tætte relation højt, for at kunne tage en aktiv del i kundens og virksomhedens vækst og rejse. Ved at tage aktiv del i dette, leverer vi de bedst mulige, skræddersyede løsninger, der tager udgangspunkt i kundens værdier, behov og ønsker. Dette gør os til en tæt samarbejdspartner og in-house jurist, når behovet opstår.

Målgruppe
LegalUp’s målgruppe er iværksættere, små og mellemstore virksomheder. Med vores abonnementer vil vi gøre det muligt for enhver størrelse virksomhed at tænke kompetent juridisk rådgivning og opgaveløsning ind i virksomheden som en fast del fra start eller fra nu af. Som virksomhed er man nødsaget til at gøre sig juridiske overvejelser ift. flere ting, og selvom det typisk er store virksomheder, som har interne jurister ansat, mener vi, at alle typer virksomheder bør have mulighed for at få udbyttet af en virksomhedsjurist, hvilket vi har gjort muligt igennem vores abonnementsløsninger.

Samlet set betyder det, at kunden altid kan ringe og spare med en jurist om små og større juridiske spørgsmål, men også at virksomheden har en kompetent sparringspartner igennem hele forløbet, hvilket vi vægter meget højt.

Måden hvorpå du tilgår deres tilbud, er ved at følge den nedenstående guide:

  1. Du finder rabatkoden når du er logget ind, og er på siden her, som giver 20% rabat på et valgfrit abonnement.
  2. Gå til legalup.dk
  3. Når du er på LegalUps landingpage tilgår du ’LegalUp abonnement’.
  4. Vælg dit ønskede abonnement blandt de fire løsninger.
  5. Ved betaling indløses din rabatkode.
  6. De 20% rabat er hermed givet, hvilket også vil blive trukket fra på dine fremtidige, månedlige betalinger.

 

VIL DU OGSÅ HAVE BEDRE FORUDSÆTNINGER?

Tilmeld dig vores fordelsklub, og få bedre forudsætninger for din rejse som selvstændig eller iværksætter.

BLIV MEDLEM

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV