Du får nu Contractbook Business - 3 måneder gratis (værdi 600kr)

 

Filler

Hvad er Contractbook?

Den moderne kontraktløsning.

Contractbook leverer effektiv kontrakthåndtering til moderne virksomheder. På den digitale platform kan man udforme juridiske dokumenter med gratis skabeloner, underskrive dem med en elektronisk signatur og opbevare dem sikkert og organiseret i skyen. Dermed får du styr alle de essentielle juridiske dokumenter: fra vedtægter og ejeraftaler til direktørkontrakter og fortrolighedsaftale.


Hvad tilbyder Contractbook?

Bedre kontrakter.

Ud over at få styr på juraen sparer du en masse papir, endeløse rækker af ringbind og du slipper for at skulle udskifte blækpatroner i printeren, når du har allermest travlt. Det giver dig ro i sindet og kan potentielt sparer dig så store beløber, at det er make or break ved at have styr på de juridiske dokumenter.

Contractbook kan ikke bare bryste sig af at levere supersoniske cyber-kontrakter. Det er nemlig også som skabt til EU's Databeskyttelsesforordning (GDPR), som påbyder alle virksomheder at have et organiseret overblik over det persondata, de håndterer. For lagt de fleste virksomheder drejer det sig primært om data for ansatte, leverandører og kunder - her er Contractbooks digitale platform perfekt til at sikre et arkiv, som er nemt at navigere i og dermed administrere.

Fornyelig lancerede Contractbook en API-løsning med automatiserede kontrakter og den nye digitale platform Suits, hvor advokater kan håndtere deres klienters juridiske dokumenter.

Sådan kommer du i gang:

  1. Klik på brug partneren.
  2. Klik dernæst på Teams i toppen.
  3. Dernæst klikker du på Business og bruger promokoden.

VIL DU OGSÅ HAVE BEDRE FORUDSÆTNINGER?

Tilmeld dig vores fordelsklub, og få bedre forudsætninger for din rejse som selvstændig eller iværksætter.

BLIV MEDLEM

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV