Hvad er Yourpay?

Yourpay er en betalingsløsning, der har til formål at gøre det nemt at tage imod betalinger – også for nyopstartede virksomheder. Det skal være enkelt at forstå, hurtigt at sætte op og simpelt at håndtere.

Yourpay er både betalingsgateway og indløser. For dig betyder det, at du slipper for, at skulle jonglere mellem aftaler hos flere forskellige firmaer, når du skal tage imod betalinger.

Hvilke produkter tilbyder Yourpay?

Hos Yourpay får en du en skræddersyet betalingsløsning, som giver mest mulig mening for dig og din forretning, uanset hvilken type forretning du har. Du betaler kun for hvad du bruger, kan komme i gang inden for få minutter og der er altid gratis support.

Vi tilbyder en lang række betalingsløsninger til både digitale og fysiske butikker, forskellige typer delbetalinger samt link- og SMS-betalinger til kortbetaling af fakturaer. Herudover får du adgang til dit eget admin system, hvor du kan følge med i dine transaktioner, dine salg, dine udbetalinger, sende betalingslink, oprette subdomæner og meget mere.

Hvilke fordele fĂĄr du med Yourpay?

Når du er iværksætter og driver din egen forretning, skal du hellere bruge din tid og energi på at udvikle og styrke din forretning, frem for at skulle holde styr på flere forskellige betalingsaftaler og samtidigt prøve at gennemskue, hvad du egentlig betaler for det hele.

Det er nemt at komme i gang og du kan modtage betalinger, så snart du har oprettet en konto. Det tager under to minutter. Du kan vælge at bruge vores plugin, som kan bruges til langt de fleste shopsystemer eller du kan vælge at kode det selv.

Du betaler derfor kun Ă©t gebyr uanset korttype og om det er dansk eller udenlandsk. PĂĄ denne mĂĄde er du altid sikker pĂĄ, hvor meget du skal betale.

  • Indløsning pĂĄ kun 1,20% i kortgebyr per transaktion og 70 ører i transaktionsgebyr
  • Udbetaling pĂĄ kun tre bankdage, sĂĄ du hurtigt kan fĂĄ dine penge ud og arbejde igen
  • Intet abonnement og ingen skjulte gebyrer
  • 1000 kr. i rabat pĂĄ den elegante og brugervenlige PAX kortterminal. Din pris; 2600 kr. (ex. moms)
  • MobilePay Online til Danmarks laveste pris – helt uden oprettelsesgebyr
  • Gratis integrationer til de fleste regnskabsprogrammer
  • Gratis support
  • Ă…bent API, hvis du ønsker selv at kode op mod vores systemer
  • Integrationer til et utal af betalingsmuligheder som ViaBill og Resursbank

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Ved tilmelding af nyhedsbrev, accepterer du hermed, at vi mĂĄ sende dig nyhedsbreve med informationer omkring Startup Central samt tilbud. Du kan til enhver tid tilbagekalde samtykket.