Emballageleverandør du kan stole på

Med mere end 60 år på bagen er du sikret god og pålidelig service fra Westpack.

Hvad er Westpack?

Vores kernekompetence er at lave emballage til smykker, ure og briller. Det har vi gjort siden 1953. Men vi udvikler, indkøber og sælger også mange andre typer af emballage. I de seneste år har vi haft et stort fokus på at udvikle ecommerce- og forsendelsesløsninger, ligesom vi har mange varer, der kan give dine kunder en Unboxing Experience.

 

Selvom vi er et B2B-firma, er vi store tilhængere af B2C-tilgangen. For eksempel har vi synlige priser på vores webshop, og vi sender gerne gratis vareprøver. Det er bare den måde, vi foretrækker at gøre tingene på. Her er en række andre grunde til at handle hos os:

Hvad tilbyder Westpack?

Vi tilbyder hurtig levering, lave opstartsomkostninger og lave minimumsbestillinger.

 

Vi har en fantastisk webshop. Men hvis du får brug for sparring omkring produktudvikling og logo-tryk, sidder vores salgsafdeling klar til at tage imod opkald, mails og chat.

 

I dag håndterer vi dagligt 200.000 æsker og poser, som ekspederes til mere end 16.000 detailkunder og smykkeproducenter over hele verden.

 

Vi udvikler hele tiden nye og spændende produkter.

Tilmeld dig vores netværk

Som medlem kan du få adgang til tilbuddet for oven samt 30+ andre tilbud fra vores samarbejdspartnere.

Opret bruger

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Ved tilmelding af nyhedsbrev, accepterer du hermed, at vi må sende dig nyhedsbreve med informationer omkring Startup Central samt tilbud. Du kan til enhver tid tilbagekalde samtykket.