Kundestyring på dansk, til alle niveauer af din virksomhedsrejse

webCRM giver dig hurtigt overblik over alle dine kundeinformationer. Fra lead, til vundet tilbud, til loyal kunde kan du pleje dine relationer med webCRM. Når du samler al din data et sted får du det komplette overblik over dine relationer og salgsaktiviteter. Med webCRM’s funktioner inden for salgs-og kundestyring kan du målrette din indsats på at vækste din virksomhed og du kan nemt generere rapporter til investorer og interessenter, der har brug for indsigt i dine aktiviteter.

Hvad er et CRM system?

CRM står for customer relationship management, på dansk kunderelationsstyring. Ved at samle alle dine kundedata i et system får du de bedste forudsætninger for at pleje og styrke relationer med dine leads, kunder og samarbejdspartnere. CRM-systemet hjælper dig med at følge op på dine aktiviteter med leads og kunder så du kan yde den bedste mulige service. I konkurrenceprægede markeder er relationer og god service nemlig vigtigt for at vinde og fastholde kunder.

Hvad kan et CRM system?

Et CRM er en investering der giver dig mulighed for at holde fokus på din kerneopgave, nemlig at sælge din unikke løsning. I dit CRM-system kan du lagre, strukturere, analysere, præsentere og dele vigtige kundedata. Ved at samle og strukturere dine kundedata kan du nemt styre din pipeline og rapportere om fremgang til investorer og rådgivere.

Når dine kontakter er oprettet i dit webCRM-system kan du planlægge kundeaktiviteter og sende mødeinvitationer i Google Meet eller Microsoft Teams, du kan udskyde opringninger og lave skabeloner til dine hyppigst brugte dokumenter, f.eks. tilbud, ordrebekræftelser og webinarinvitationer.

Derudover kan du også klare en del marketingaktiviteter som webinarer og nyhedsbreve og med al kundeinfo samme sted, kan du hurtigt få overblik hvilke af dine kontakter der har været tilmeldt dine forskellige initiativer.

Du har data tilgængeligt til at analysere effekten af dit arbejde og du kan nemt lave rapporter over din virksomheds fremgang. Vi har gratis support som har åbent telefonisk og pr. mail alle hverdage og du kan finde videoguides om de fleste funktioner på YouTube-kanal når du har lyst.

Hvorfor anbefaler vi startups at bruge et CRM-system?

Gode vaner er vigtige fra starten. En datadrevet tilgang til salg og forretning vil gøre underværker for din vækst fordi du bruger energien det rigtige sted. Korrekt brug kan flytte dig fra produktiv til effektiv og gøre din virksomhed mere værdifuld. Vi er med dig hele vejen, fra 2 kunder til 100.000 kunder, fra sælger til salgsafdeling. webCRM kan nemlig vokse med din virksomhed og vores kyndige konsulenter, hjælper dig gerne med at optimere din løsning så den passer til dine behov.

Brugervenligt CRM på dansk

webCRM er af den belgiske Efficy Group, der arbejder med målet om at tilbyde lokale CRM-løsninger til hele vækstrejsen, men produktet webCRM blev udviklet i Danmark i starten af 00’erne. Det oprindelige produkt var et cloud-baseret workflow-system men da virksomheden begyndte at mangle et CRM-system, var der ingen løsninger der opfyldte deres behov og de endte med selv at udvikle webCRM.

Filosofien bag webCRM er at systemet skal passe til virksomheden, ikke omvendt. Derfor kan man nemt konfigurere systemet efter virksomhedens terminologi, slukke for funktioner du ikke bruger så de ikke forstyrrer i den daglige brug og integrere til dine favorit SaaS-løsninger gennem vores native-integrationer eller ved på vores API. Derudover er webCRM-systemet tilgængeligt på de lokale sprog i de lande vi opererer ligesom vi giver support på alle systemsprog.

Ligegyldigt hvor du er i din vækstrejse passer webCRM til dig. De mange muligheder i systemet gør nemlig at systemet vokser med dig og din virksomhed. Vores konsulenter hjælper dig med at få den bedste løsning så du kan udvikle din forretning og fokusere på vækst.

webCRM A/S | Startup Central

Modtag uvurderlige nyheder og viden

Få de seneste nyheder fra Startup Central og hold dig opdateret på, hvad der sker i iværksættermiljøet.