Få adgang til markedets mest simple betalingsterminal

Med Vibrants betalingsapp kan du hurtigt, simpelt og sikkert gøre din virksomhed klar til at modtage betalinger fra Visa og Mastercard.

  • Der er ingen opstartsgebyr, månedlige omkostninger eller bindingsperiode.
  • Du betaler kun et fast gebyr på 1.39% på dine transaktioner.
  • Du kan let følge med i dine transaktioner på dit dashboard, og du har pengene på din konto efter 3 hverdage. 

Brug din telefon som terminal til betalingskort

Som iværksætter kender du alt til, at hverdagen sjældent er simpel. Vibrant tilbyder en betalingsløsning målrettet dine behov. Med Vibrant kan du modtage alle kontaktløse betalinger fra Visa og Mastercard direkte på din telefon.

Du slipper for at købe dyrt hardware, du binder dig ikke til lange kontrakter, og der er intet opstartsgebyr. Alt du skal gøre er at downloade Vibrants app og udfylde de nødvendige virksomhedsoplysninger. Med Vibrant kan du være i gang på 24 timer. Så simpelt kan det gøres.

Vibrants mission er at gøre det simpelt at modtage betaling

Vibrant er en dansk virksomhed med en mission om at gøre livet lidt mere simpelt for iværksættere og mindre erhvervsdrivende. Det gør vi ved at tilbyde en betalingsapp til kortbetalinger, der ikke binder vores brugere med lange kontrakter og skjulte gebyrer.

Vi er transparente i alt hvad vi gør, og vi sætter en ære i at sikre den bedst mulige oplevelse for vores brugere.

Med Vibrant ved du præcis, hvad du betaler for, og der er ingen overraskelser i slutningen af måneden. Vi samarbejder med Visa for at sikre en sikker, hurtig og pålidelig løsning, og vi er klar til at hjælpe med spørgsmål. Vi sætter stor pris på feedback fra vores målgruppe, så vi sammen med de selvstændige og mindre erhvervsdrivende kan sikre, at kortbetalinger bliver endnu mere simpelt.

Vibrant | Startup Central