Hvad er Tryghedsmærket?

Tryghedsmærket er en servicevirksomhed, der gennem certificering og samarbejde med forskellige brancher og virksomheder i Danmark tager et fælles ansvar.

Certificeringen henvender sig til flere brancher i dansk erhvervsliv, hvor tryghed og sikkerhed vil være i forbrugerens fokus. Vores formål er at øge sikkerheden på kvaliteten og derved skabe tillid mellem erhvervsdrivende og forbrugere.

Med Tryghedsmærkets certificering og widget, får virksomheder i Danmark mulighed for at fremstå med en ”blå-stempling” og status, der signalerer reel troværdighed, som et trygt og sikkert sted at handle. Vores formål er at øge tilfredshed og sikkerhed med fokus på kvalitet, og derved skabe tillid mellem virksomheder og forbrugere.

Hvad tilbyder Tryghedsmærket?

 • Certificering og kvalitetsstempel af jeres web-shop:
  Nye kunder på jeres web-shop vil vide, at de handler på en sikker og troværdig webshop, der har gennemgået ejer-kontrol før certificering.
 • En widget der skaber tryghed:
  Tryghedsmærkets certificering sikrer overfor forbrugeren, at I er de reelle ejere, og at I overholder gældende retningslinjer for e-handel.
 • Gældende handelsbetingelser:
  Handelsbetingelser der kan tilpasses webshoppen, og benyttes på jeres web-side. Indeholdende 30 dages returret.

Ved Shopify-Integration

 • Nyttig feedback fra jeres kunder:
  Hos Tryghedsmærket får I et automatiseret system til udsendelse af mails, der beder om feedback og anbefalinger direkte fra jeres egne kunder.

  Denne feedback adskiller sig fra andre bedømmelses-tools, idet disse uddybes med relevante spørgsmål overfor forbrugeren.
 • Dashboard og statistik:
  Kundens bedømmelser kan aflæses i en tal-score i jeres widget, som vil være uddybet i jeres eget Dashboard.

  Besvarer jeres kunder ikke den første mail, vil vi via vores kampagnemodul, fremsende en opfølgningsmail, hvor I får mulighed for at sætte en rabatkode ind, som giver jeres kunder mulighed for at give ny feedback, og skabe mer-omsætning til jer via evt. rabat-tilbud.

Hjælp og sagsbehandling i tvistsager:

Skulle der opstå tvist eller uenigheder forestår Tryghedsmærket dialogen mellem jer og jeres kunde.

Ved din ansøgning til certificering vil Tryghedsmærket verificere din virksomhed, anbefale dig godkendte handelsbetingelser samt vejlede i forhold til certificeringsprocessen.

 

Send en ansøgningmail til dorthe@tryghedsmaerket.dk med koden i toppen for at benytte dig af tilbuddet.

Tryghedsmærket | Startup Central