Hvad er Soft Inform?

Har du brug for hjælp til dit næste udviklingsprojekt? Soft·Inform er eksperter i programmering og softwareudvikling. Professionelle programmører til meget konkurrencedygtige priser.

Soft·Inform er en dansk IT-virksomhed med udviklingsafdeling i Indien.

Vi er eksperter i softwareudvikling og brænder for at give vores kunder en hurtig og sikker vej til succes, med ekstern IT-udvikling.

Vi har udviklet softwareløsninger til danske og udenlandske virksomheder siden 2012, og favner både enkle og avancerede opgaver. Med Soft·Inform får du dansk sikkerhed og meget konkurrencedygtige priser.

Vi udvikler hjemmesider, webshops, skræddersyede kunde plugins, API Integration, avancerede databaseopgaver, specialudviklede virksomhedsløsninger, og vi er altid klar på nye udfordringer. Vores danske projektledere styrer ressourcerne til udvikling, test og teknisk support, og de er dit faste og eneste kontaktpunkt. Udviklerne er vores ansvar, og du ikke skal spekulere på rekruttering, personaleforhold, personafhængighed eller priser der løber løbsk. Det eneste du skal gøre som kunde, er at levere en god og præcis opgavebeskrivelse, og selvfølgelig godkende projektet når det er klar til levering.

Hvad tilbyder Soft Inform?

Soft·Inform tilbyder professionel programmering og projektstyring til 300 kr. i timen, og som medlem får du 20% rabat på din første ordre. Dvs. timeprisen er extraordinær lav på 240 kr.

Alle vores udviklere er erfarne og højtkvalificerede programmører, og vi arbejder med SQL, .NET, PHP, Angular, Laravel, HTML, WordPress, Shopify, Magento, Codeigniter, OpenCart, Drupal og meget mere.

Vi kan blandt andet hjælpe dig med udvikling af:

  • Hjemmesider og webshops
  • Skræddersyede kunde plugins
  • API integration
  • Avancerede databaseopgaver
  • Specialudviklede virksomhedsløsninger
  • …og vi er altid klar på nye udfordringer

Programmørerne er fastansatte i vores indiske datterselskab, og vores danske projektledere styrer alle udviklingsressourcerne. Dvs. du ikke skal bruge kræfter på rekruttering af medarbejdere, ressource allokering og projektstyring, og du vil ikke opleve problemer som sprogbarriere, personafhængighed eller priser der løber løbsk. Vi påtager os ansvaret og styrer alle udviklingsressourcerne. Din eneste opgave er at levere en god og præcis opgavebeskrivelse, og naturligvis godkende projektets faste pris og tidsplan.

Vi glæder os til at høre om dine udviklingsønsker. Uanset om det er en mindre opgave eller et større projekt, der kræver mange ressourcer.

Soft Inform | Startup Central

Modtag uvurderlige nyheder og viden

Ved tilmelding af nyhedsbrevet accepterer du, at vi må sende dig nyhedsbreve med informationer omkring Startup Central samt tilbud. Du kan til enhver tid tilbagekalde samtykket.