Hvad er SEOsense?

I tidernes morgen fandt Larry og Sergey på at lave en søgemaskine, der skulle rangere hjemmesider bedre i forhold til hinanden. Det gjorde de for at få søgeresultaterne til at blive mere relevante for brugerne end de hidtil havde været.

De programmerede et system, så de sider, som er mest relevante for brugerne, bliver vist først.

Siden da har det været enhver digital marketingmedarbejders drøm og/eller mareridt at få optimeret sin side så den blev vist øverst i søgeresultaterne.

For så dovne som vi jo er, så klikker vi kun på de første søgeresultater, når vi leder efter noget på Google.

Derfor skal SEO give mening, så brugerne vil finde det de søger, klikke ind på siden og blive der så længe som muligt.

I 2003 startede en markedsføringsstuderende sin første webshop. Han brugte mange timer hver dag på at få gjort siden synlig på Google, som selv var i sin spæde start. Han fandt muligheder for at linke fra alle mulige sider fra hele verden og navngav billederne efter hvad der var på billedet, fremfor den meget anonyme titel: IMG2508.jpg.

Faktisk gjorde han alt det, en SEO-medarbejder gør i dag. Og det havde en positiv effekt. For på netop de vigtigste søgeord rangerede han på side 1 i en længere årrække. Det er kedeligt og manuelt arbejde, som tager masser af tid. Men det virker!

Senere i 2014 besluttede den nu uddannede Professions Bachelor i International Handel og Marketing at kaste sig over den branche han var uddannet i, og fik job som digital marketingsmedarbejder. Her lærte han teorien bag alt det han havde frembragt i de tidligere år. Masser af information om SEO og linkbuilding, blev sat i system i hjernen, som sugede til sig.

I 2017 startede han sit eget firma, SEOsense, og arbejdede samtidig fuld tid på at rangere en byggerådgivningsside med SEO, linkbuilding og chat. Dette lykkedes fint og gav målbare resultater, som tydeligt viste hvor kunderne kom fra.

Nu, som samarbejdspartner hos Startup Central, kan du også få glæde af Rubens hjerne og viden inden for SEO og linkbuilding, samt Google Ads.

Hvad tilbyder SEOsense?

Du vil sikkert gerne vide, hvordan du kan få en bedre placering på Google?

Det er en hemmelighed, men du kan få adgang til den viden, der ligger bag, hvis du er villig til at investere langsigtet.

SEO – Der kommer ikke kunder væltende ind ad døren fra dag 1. De skal nok komme, men din side skal være optimeret for at Google synes om den.

Linkbuilding – Det er en rigtig god supplering til SEO, som gør Google opmærksom på din side, netop ved at andre sider linker til din.

Google Ads – Hvis du er den utålmodige type, som vil have kunder nu og her, så læg pengene her. Det er altid en god idé at bygge links til din side og optimere din side samtidig med, så du får en synergieffekt.

Derfor tilbyder SEOsense en løsning, hvor du kan få SEO og Google Ads til en fast timepris. Og som medlem af Startup Central får du 20% på den samlede regning af dit første køb. Dit køb kan endda fordeles over et helt år, så du ikke skal op med den store pung til at starte med, men kan fordele udgiften til din investering hen over året.

Klik på linket for at få dit tilbud. Da der er et begrænset antal timer i døgnet, så er det bedst at gøre brug af muligheden mens tiden er til det.

SEOSense | Startup Central

Modtag uvurderlige nyheder og viden

Ved tilmelding af nyhedsbrevet accepterer du, at vi må sende dig nyhedsbreve med informationer omkring Startup Central samt tilbud. Du kan til enhver tid tilbagekalde samtykket.