Relatel leverer erhvervstelefoni til små og mellemstore virksomheder

I Relatel kæmper vi for de små virksomheder i Danmark. Det gør vi med de bedste produkter og den bedste service til fair priser. Hos Relatel tilbyder vi mobilpakker, omstillingsløsninger og mobilt bredbånd. Vores produkter er lavet specifikt til mindre erhvervsdrivende, så vi kan være med jer på hele jeres væksteventyr.

  • Mobiltelefoni (op til 25% rabat)
    Relatel har mobiltelefoni til ethvert behov. Alle abonnementer har fri tale i DK og EU med i pakken, derudover vil du også være på Danmarks bedste mobilnet med TDC NET. Vi har pakker til ethvert behov og de kan fås med 0-24 mdr. binding.
  • Omstillingsløsninger (op til 14% rabat)
    Hos Relatel kan du vælge mellem flere omstillingspakker. Der er pakker til det mere simple behov, hvor der fx er brug for et hovednummer og muligheden for at omstille opkald. Og pakker til mere komplekse behov hvor en virksomhed fx har mange afdelinger, og har brug for at kunne sætte åbningstider på telefonen og følge med i antallet af opkald på dashboards.
  • Mobilt bredbånd (op til 12% rabat)
    Vores mobile bredbåndsløsninger er tilpasset dig, der har brug for en stabil forbindelse både på kontoret og på farten. Du får den bedste forbindelse med TDC NET, og du har også mulighed for at få 5G mobilt bredbånd, som kan bruge som din primære internetforbindelse, og derved slippe for dyre etableringsomkostninger til fx. en fiberløsning.

Om Relatel

Hos Relatel slås vi for alle de små virksomheder i Danmark. Udfordrerne. Iværksætterne. Dem, der hopper ud i drømmen og bliver deres egen chef. Fra cykelsmeden på hjørnet til startups med ambitioner på den store klinge.

Men det er ikke bare noget, vi siger. Det er noget, vi lever efter. For vi er selv udfordrere. Så vi ved, at hvert eneste opkald er vigtigt, for det kan betyde en ny kunde eller ny ordre. Og vi ved også, at det nære kundeforhold er en stor konkurrencefordel, når man er lille.

Vi passer derfor som fod i hose hos Startup Central og alle deres seje medlemmer, og vi glæder os til at kæmpe for dig, og hjælpe dig med at skabe de bedste relationer til dine kunder.

Relatel | Startup Central

Modtag uvurderlige nyheder og viden

Ved tilmelding af nyhedsbrevet accepterer du, at vi må sende dig nyhedsbreve med informationer omkring Startup Central samt tilbud. Du kan til enhver tid tilbagekalde samtykket.