Hvad er RED consulting?

Reduan, stifter af RED consulting, brænder for at hjælpe iværksættere igang med salg!

For 6 år siden mødte han Anton. En iværksætter der, efter en lang og sej kamp, var tæt på at dreje nøglen om. Produktet var fedt og kvaliteten var i særklasse, men word-of-mouth ebbede ud, og det var svært for Anton at opsøge kunder selv. Han vidste ikke hvor han skulle starte, og han var meget utryg ved at være i salgsrollen. Salg blev udskudt for længe...og nu var det alvor. Anton blev nødt til at lære at sælge eller lukke ned.

Dér gik det op for RED, at han havde fundet sin mission. Han forlod sin corporate karriere, og gik all-in i kampen om at gøre noget ved problemet. Anton er langt fra den eneste iværksætter, der har svært ved salg.

Missionen er enkel. Flere iværksættere skal overleve. Flere iværksættere skal lære at sælge. Salg skal ned i øjenhøjde.

Hvad tilbyder RED consulting?

RED har gjort det nemt for dig. Han tilbyder dig Ă©n ting! Og du kan trykke Play lige om lidt.

Han har taget sine 6 års erfaring med undervisning af iværksættere, og hældt det hele ned i en digital flaske som hedder Salg i øjenhøjde . Det er et online kursus, der hjælper dig af med frygten for salg, og igang med at opsøge kunder - på en måde der føles naturlig og hvor du selv er med hele vejen.

1600 iværksættere har allerede lært det OFFLINE. Nu kan du lære det ON DEMAND! Det betyder, at du får adgang til videokurset så snart du betaler engangsbeløbet med dit kreditkort.

Om få minutter kan du starte din salgstræning hjemmefra, eller lige hvor det passer dig.

Er du klar til at tage styringen?

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Ved tilmelding af nyhedsbrev, accepterer du hermed, at vi mĂĄ sende dig nyhedsbreve med informationer omkring Startup Central samt tilbud. Du kan til enhver tid tilbagekalde samtykket.