Password manager

Sikre dine adgangskoder før det er for sent! Med Password Crypt får du maksimal sikkerhed til en minimal pris.

Hvad er Password Crypt?

Password Crypt er dit online værktøj til at holde overblikket over alle dine private og delte koder og logins. 

 

Password Crypt giver dig det fulde overblik over alle dine logins og koder, så du har dem ét sikkert sted, samtidig med at du har adgang til dem fra alle dine enheder. 

 

Det hele er derudover så brugervenligt, at du med ét klik kan logge ind på hvilken som helst konto, uden at skulle huske de lange unikke koder, som Password Crypt hjælper dig med at implementere.

 

Du kender sikkert også alt for godt, at man skal lige dele logins og koder på kryds og tværs. Nu kan du endelig gøre det let og enkelt, uden at skulle bekymre dig om sikkerheden. 

 

Team funktionen giver dig mulighed for at holde overblikket over dem du deler adgangskoder og logins med. Det kan være særligt nyttigt, hvis en person forlader teamet, eller et nyt medlem kommer ind.

 

Password Crypt gør det mere sikkert for dig på nettet ved at give dig en mulighed for at anvende tilfældige og lange adgangskoder med et værktøj, som i sig selv har den højest mulige sikkerhed og samtidigt er let at bruge og forstå.

 

Med Pcrypt får du via et brugervenligt system blandt andet adgang til følgende funktioner:

- Dele logins sikkert med andre

- Sende krypterede beskeder

- Anvende systemet nemt via mobil app og browser extension

- Maksimal sikkerhed med højeste sikkerhedsstandard i industrien

- Positions logins så du kan styre viste adgangskoder på bestemte lokationer

- Sikre at dine logins ikke er tilgængelig i diverse data-læk online

- Og mange flere..

Hvad tilbyder Password Crypt?

De fleste af os har et par huske-venlige koder, som vi bruger skiftevis til de mange forskellige online logins. Koderne er ofte korte og simple, og er derfor nemme for hackere at knække. Hvis de bare regner én af koderne ud, får de adgang til flere logins. På kort tid kan hele dit online og offline liv være saboteret. En god adgangskode til dine logins kan være bestående af en kombination af mange forskellige tegn, tal og bogstaver som fx. "8Pzh6?w`4v,LEfii".

 

Selv med det mest sofistikeret software vil det tage utallige år før den type kode kan knækkes. Da det er svært at håndtere unikke og stærke koder manuelt, anbefaler man en Password Manager for at gøre dagligdagen nemmere på en sikker måde.

 

Der er rigtig mange fordele ved at benytte Password Crypt:

 

Brugervenligt:
Pcrypt giver dig en simpel oversigt over alle dine koder og logins. Med blot ét klik, kan du logge ind på alle dine favorit-hjemmesider.

 

Sikkert og trygt:

Dine logins og koder er topsikret og krypteret med 256-bit AES standard, så ingen kan se dine data og koder, hellere ikke Password Crypt teamet.

 

Teamwork:

Du kan dele adgangskoder og logins med dit team, så du altid beholder overblikket, uden at gå på kompromis med sikkerheden eller den travle hverdag.

 

Lige ved hånden:

Du får gratis adgang til smartphone app, samt browser udvidelsen. Så kan du nemt tilføje nye koder og logins til Password Crypt, efterhånden som du logger ind på nye sites og systemer.

 

Pris:

- Basic konto: Gratis for altid.

- Premium konto: 15 kr (2 €) pr. md. pr. bruger.

- Prøv Premium helt GRATIS  i 30 dage ved at oprette dig nu.

 

Sådan gør du:

1. Tryk på knappen "Brug partner".

2. Opret bruger.

3. Vælg den ønsket løsning.

Tilmeld dig vores netværk

Som medlem kan du få adgang til tilbuddet for oven samt 30+ andre tilbud fra vores samarbejdspartnere.

Opret bruger

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Ved tilmelding af nyhedsbrev, accepterer du hermed, at vi må sende dig nyhedsbreve med informationer omkring Startup Central samt tilbud. Du kan til enhver tid tilbagekalde samtykket.