Alt i forbrugsvare og emballage

Det skal være nemt at handle, og det er det hos MultiLine. MultiLine har alt hvad du har brug for inden for non-food forbrugsvarer. Vi tilbyder dig ægte one-stop-shopping fordelt på 25 varekategorier. Uanset om du leder efter aftørringssystemer og dispensere, éngangsartikler, fødevare- og fastfoodemballager, borddækningsartikler og lyskilder, rengøringsrekvisitter, kemi eller storkøkkenudstyr og meget mere, så har vi helt sikkert noget for dig i vores store sortiment.

Der er mere end 15.000 varenumre på lager, og vi kan tilbyde skræddersyede leveringsløsninger baseret på faste samlede leveringer eller dag-til-dag levering efter behov.

Få alt fra:

Mere end 50 salgskonsulenter dækker hele Danmark bakket op af kundeservice-afdelinger i både Sorø og Randers. Brug vores viden aktivt og få værdifuld sparring omkring dit sortiment af forbrugsvarer. Vores erfarne salgsstyrke og kundeservice kan også hjælpe dig i gang med den grønne omstilling, hvis du vil handle løsninger med omtanke der er produceret ansvarligt og fremtidsorienteret.

MultiLine | Startup Central

Modtag uvurderlige nyheder og viden

Ved tilmelding af nyhedsbrevet accepterer du, at vi må sende dig nyhedsbreve med informationer omkring Startup Central samt tilbud. Du kan til enhver tid tilbagekalde samtykket.