Alt i forbrugsvare og emballage

Det skal være nemt at handle, og det er det hos MultiLine. MultiLine har alt hvad du har brug for inden for non-food forbrugsvarer. Vi tilbyder dig ægte one-stop-shopping fordelt på 25 varekategorier. Uanset om du leder efter aftørringssystemer og dispensere, éngangsartikler, fødevare- og fastfoodemballager, borddækningsartikler og lyskilder, rengøringsrekvisitter, kemi eller storkøkkenudstyr og meget mere, så har vi helt sikkert noget for dig i vores store sortiment.

Der er mere end 15.000 varenumre på lager, og vi kan tilbyde skræddersyede leveringsløsninger baseret på faste samlede leveringer eller dag-til-dag levering efter behov.

Få alt fra:

Mere end 50 salgskonsulenter dækker hele Danmark bakket op af kundeservice-afdelinger i både Sorø og Randers. Brug vores viden aktivt og få værdifuld sparring omkring dit sortiment af forbrugsvarer. Vores erfarne salgsstyrke og kundeservice kan også hjælpe dig i gang med den grønne omstilling, hvis du vil handle løsninger med omtanke der er produceret ansvarligt og fremtidsorienteret.

MultiLine | Startup Central