Billede- og videoproduktion

Motion Vizual er et videoproduktions bureau, der specialisere sig i at lave kvalitets videoer på et budget.

Hvad er Motion Vizual?

Specialist i det visuelle medie.

 

Motion Vizual er en dansk enkeltmands virksomhed fra København der dækker dit behov for reklamefilm & Fotografering der tilbydes heriblandt: profil videoer, reklamefilm/ fotoshoots, erhvervs fotografering såvel som produktfotografering.

 

Hos Motion Vizual går jeg op i dig og din virksomhed, derfor når jeg påtager mig at lave et stykke arbejde for dig prøver jeg at lære din virksomhed så godt at kende som muligt. Så jeg enten strikker en ordentlig reklamefilm sammen til dig eller får taget nogle fantastiske billeder af dig, dit produkt eller din virksomhed.

 

Mit mål og værdisæt er at alle skal kunne have råd til at få lavet en fed reklamefilm da jeg selv ved hvor svært det er at finde pengene som nyopstartet har jeg derfor valgt at give dette tilbud til dig, der også er en del af Startup Central får du muligheden for at få en flot cinematisk reklamefilm af topkvalitet til et overskueligt budget.

 

For mig er det lige meget om din virksomhed eller du befinder dig i København eller uden for København da jeg kan udføre mit job overalt.

Hvad tilbyder Motion Vizual?

Mit produkt er dit produkt. Jeg viser til omverdenen hvad du kan tilbyde som firma for at kunne gøre en forskel i enten en virksomhed eller for en privat person gennem reklamefilm eller fotografering. Udover det rådgiver jeg dig i hvordan du opnår bedst succes med din nyerhvervede reklamefilm eller dine nyerhvervede fotos. Afhængig af hvor på SoMe du skal poste.

 

Der er mange virksomhedsejere der efter Covid-19 står i situationen at de mangler kunder eller forsvinder i mediebilledet. Med et fotoshoot af enten dine nye produkter eller din virksomhed kan du vise dig selv og din arbejdsplads frem til dine kunder. Med en reklamefilm kan du lægge lyd eller ord på din virksomhed mens kunden for et visuelt indblik i hvad det er du kan tilbyde.

 

Grunden til du skal gøre brug af netop min service er at jeg giver fordelagtige rabatter til dem, der er med i Startup Central. Da jeg som filosofi har en ide om at alle skal have muligheden for at kunne skabe lidt larm omkring deres virksomhed og hvis jeg kan hjælpe med at drysse lidt visuelle krydderier på dit produkt så ville det være mig en stor ære.

 

Reklamefilm til store og små virksomheder

Den lille lette reklame til 3999,- eks. moms.

Der får kunden en reklamefilm filmet og redigeret der kan vare alt mellem 0-30 sek.

Den koster normalt 5999.- eks moms.

______________________________


Den store reklamefilm
til 5999.- eks moms.

Den kan vare fra 30 sek og op til 3 minutter hvis det er det man synes den skal. I den pris er der som i den anden redigering og lyd med, samt muligheden for jeg kommer ud og og tager audio af dig eller en talsmand fra din virksomhed der vil fortælle noget om produktet/virksomheden så smider jeg det ind på videoen som et lydspor der kører samtidig med din reklamefilm.

Den koster normalt 8999.- eks. moms.

 

Professionel produkt- og erhvervsfoto

Produktbilleder inkl. redigering til 65,- eks. moms - som medlem betaler du kun for dem du skal bruge.

 

Erhvervsfoto - jeg kommer ud forbi din forretning/din arbejdsplads og tager professionelle billeder af dig, din virksomhed og evt. ansatte. Du får 10-12 billeder.

Normal pris 1100,-, men som medlem får du det til 950,- eks. moms.

 

Hvordan får du del i det som medlem?

1. Tryk på knappen øverst oppe.

2. Gå ind under kontakt mig.

3. Skriv promokoden øverst i beskeden.

4. Få et tilbud med Startup Central priser.

Tilmeld dig vores netværk

Som medlem kan du få adgang til tilbuddet for oven samt 30+ andre tilbud fra vores samarbejdspartnere.

Opret bruger

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV