Performance-baseret influencer marketing tool

I stedet for at betale store summer up-front til influencere, så kan du aflønne dem via provision, når de skaber salg på din webshop. Samtidig får du indsigt i deres individuelle performance i real-tid, så du altid ved, hvordan det går med din investering. 100 % automatiseret tracking og udbetaling.

Management tool med influencer markedsplads

Make Influence løser tre grundlæggende udfordringer for små og mellemstore B2C e-com virksomheder, der ønsker at øge deres trafik, lead-gen og salg igennem influencere.  

 • Store omkostninger forbundet med at samarbejde med influencere 
  Hvis du skriver til en influencer på Instagram vil du ofte opleve, at de beder om et upfront beløb inden jeres samarbejde kan starte. Altså, skal de have betaling inden de har udført arbejdet for dig og inden du ved, hvilken værdi arbejdet kan skabe for din webshop. Hos Make Influence, vender vi bøtten på hovedet. Du betaler nemlig først influencerne en provision, du selv fastlægger, når de har skaffet salg på din webshop.
 • Svært at måle på værdien af influencer-samarbejderne 
  Make Influence tracking-kode måler på, hvilke influencere, der har skaffet hvilke salg på din webshop og helt automatisk udbetales en selvbestemt provision til influencerne af ordrens pris. Du får derefter vist dataen på dit Dashboard og i dine rapporter. Se bl.a. ROI, konverteringsrate og top-influencere ift. omsætning og salg. 
 • Tidskrævende at administrere mange samarbejder på en gang 
  Ja, det er sagt før. Men tid er penge. Og vil du hellere bruge tiden på at vente på svar fra 30 influencere på Instagram eller bruge din eftermiddag på at rode med excel-ark og holde styr på, hvem du skylder hvad, så er det ikke Make Influence, der er vejen frem for dig ;-)

  Hvis du har vigtigere ting at bruge din tid på, så lad da Make Influence stå for alt det kedelige administrative arbejde. 

Sådan kommer du i gang: 

 1. Integrér tracking koden på din webshops ordrebekræftelsesside 
 2. Opret kampagnebrief på platformen og find influencere
 3. Send produkter og lad influencerne gøre resten 

Make Influence | Startup Central