Danmarks billigste erhvervskonto.*

Alt for mange iværksættere oplever, at bankerne er tunge at danse med, og at det er dyrt at få en erhvervskonto. Sådan er det ikke hos os. Vi gør økonomi nemt og billigt, så du kan minimere rutinearbejde og vækste hurtigere. Lunar Business er både til dig, der skal til at starte, og dig, der allerede er i gang.

Få kontoen og de redskaber, du har brug for til din virksomhed - uanset, om du skal til at starte, eller om du allerede er i gang med at bygge den op. Få en alt i én-løsning, som gør det nemt at styre din økonomi, og som hjælper med at sætte fart på din vækst.

Find den pakke der passer bedst til dig:
Solo, som er skabt til selvstændige, indeholder produkter, services og integrationer, der kan hjælpe dig med at holde din privatøkonomi adskilt fra din virksomhedsøkonomi. 

Du kan også vælge Grow for mange flere fordele såsom cyberforsikring fra Riskpoint, rejseforsikring fra Tryg og et ubegrænset antal firmakort.

Derudover får du Danmarks nok bedste bank-app og webportal, så du nemt og sikkert kan styre din virksomheds økonomi både fra mobilen og din browser. 

*Lunar Business Solo er Danmarks billigste erhvervskonto i 2023, baseret på en sammenligning af førsteårs udgifter for en erhvervskonto lavet af Samlino i 2023.

Om Lunar

Lunar Business er din digitale erhvervsbank. Med os får du Danmarks billigste erhvervskonto* Vi har mere end 15.000 Business-brugere i Norden, og vi har kontor i Aarhus, København, Stockholm og Oslo. Vores +450 ansatte arbejder hver dag for at give vores brugere den bedst mulige bank. Vi giver dig det du har brug for til at vækste.

*Lunar Business Solo er Danmarks billigste erhvervskonto i 2023, baseret på en sammenligning af førsteårs udgifter for en erhvervskonto lavet af Samlino i 2023.

Lunar | Startup Central