Opsaml leads direkte på dit website og øg salget med gamification

Leadspin gør gamification lettilgængeligt for alle.

Vi hjælper store og små virksomheder med at øge salget og opsamle varme leads direkte i jeres eget univers, som en naturlig del af den kunderejse dine besøgende er på.

Vi mener ikke, at det skal kræve store budgetter, nudgingekspertise, photoshopevner eller lange powerpoints at få succes med gamification. Alt det, slipper man får hos os.

Vi bygger vores indsigt om adfærdspsykologi direkte ind i platformen, så alt hvad du skal gøre er at oprette dig og gå i gang. Du kan være live og klar til at opsamle leads og øge salget om 30 minutter. Jeps, minutter – ikke uger og ikke med hjælp fra dyre konsulenter.

Vi har hjulpet over 100 virksomheder med at løfte salget og har et hav af begejstrede kunder ligesom der findes en masse dejlige udtalelser på www.leadspin.dk.

Det gør os glade – for vi har praktisk talt opstartet Leadspin med det ene formål – at bygge markedets bedste platform indenfor gamification, for at hjælpe virksomheder med vækst.

Skandinaviens bedste gør-det-selv-platform

Det er målet. At kunne levere så stærk og effektiv en platform, at kunderne selv let kan oprette kampagner og få kæmpesucces med gamifiation.

Vi er to foundere, begge med 12+ års ecommerce-erfaring og begge med erfaring på – og uden for bureauer.

Og ærlig talt, så er vi så mætte af pistolsælgere i branchen.

Alt det der loves og tales om på ét møde, er ikke den verden man oplever efter man har sat en krusedulle på et papir. Derudover er vi trætte af, at priserne er så ugennemsigtige. Derfor tilbyder vi også en pay-as-you-go model, hvor du først og fremmest betaler bagudrettet – og altså kun for de besøgende der aktivt har brugt servicen. 3 kr. pr. lead – ingen licens, intet abonnement, ingen binding, intet med småt.

Har man større volumen, ser vi ofte vores kunder gå over til fastpriserne, hvor du som Startup Central medlem altså får 20% i rabat up-front.

Vi går enormt meget op i at vores kunder får succes med platformen. Derfor er sparring med os ganske uforpligtende – og da vi efterhånden har prøvet det meste inden for digital marketing, kan man spille bold op ad os på mange andre områder end lige præcis med Leadspin i centrum.

Leadspin | Startup Central