Erhvervstelefoni og internet til mindre erhverv

Kommbine tilbyder teleløsninger fra 5 teleselskaber og 4 internetudbydere. Vi skræddersyr og rådgiver om den rigtige løsning. Vi implementer og optimerer. Så sparer du penge og kan bruge tid på drift af egen virksomhed.

Hvad er Kommbine ApS?

Kommbine tilbyder løsninger indenfor erhvervstelefoni og internet.

 

Kommbine er forhandler for flere selskaber indenfor telefoni og internet, og kan derfor skræddersy den løsning, som passer til din virksomhed. Vi arbejder sammen med 5 teleselskaber og 4 internet udbydere. Vi kan derfor garantere et tilbud, som passer til netop din virksomhed, både løsningsmæssigt og økonomisk.

 

Vi leverer løsninger til small-medium segmentet, dvs. typisk fra 1-35 ansatte.

 

Kommbine (udtales som på engelsk: Combine) sørger for at kombinere den rigtige løsning til den enkelte kunde. Vi koordinerer og sikrer leverancen, samt optimerer den løbende. Så kan du bruge tid på din virksomhed, og det du er bedst til!

 

Bag Kommbine står tre personer, der har over 50 års erfaring fra telebranchen. Vi kender de behov og krav en mindre virksomhed stiller til deres teleleverandør, og er sikker på vi kan tilbyde Startup Centrals medlemmer den helt rigtige løsning.

Hvad tilbyder Kommbine ApS?

Kommbine leverer alle typer produkter indenfor erhvervstelefoni og internet. Vi leverer til detailbutikker, autoforhandlere, ejendomsmæglere, ja alle små og mellemstore virksomheder, der ønsker en professionel kommunikationsløsning til den rigtige pris. Vi leverer:

  • Teleløsninger med IP apparater og/eller outlook- og Teams integration
  • Mobile løsninger
  • Simple mobilabonnementer
  • Internet (Fiber, ADSL og mobilt bredbånd)
  • Hjemmearbejdspladser inkl. TV (også til private)
  • Wi-Fi installationer og hardware (smartphones, headsets, m.m.)

Spørger du Kommbine om et tilbud, så vælger vi den rigtige løsning blandt 5 teleselskaber og 4 selskaber indenfor fiber- og internet. Det sikrer at vi kan levere din virksomhed den rigtige løsning til den bedste pris.

 

Kommbine samarbejder med Uni-Tel, Flexfone, 3, Telavox, Telia, Norlys/Stofa, Altibox, Global Connect og TDC Net. Kommbine sikrer, at du får det bedste blandt alle dem.

 

Brug af partner

  1. Gem promokoden i toppen
  2. Brug kontaktformularen
  3. Indsæt promokoden først i beskeden

 

Så vil din henvendelse blive behandlet med den aftalte rabat.

Tilmeld dig vores netværk

Som medlem kan du få adgang til tilbuddet for oven samt 30+ andre tilbud fra vores samarbejdspartnere.

Opret bruger

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Ved tilmelding af nyhedsbrev, accepterer du hermed, at vi må sende dig nyhedsbreve med informationer omkring Startup Central samt tilbud. Du kan til enhver tid tilbagekalde samtykket.