Erhvervsleasing af varebil

Kassebil.dk er en innovativ og digital platform til den erhvervsdrivende, som ønsker online leasing af nye og brugte varebiler. På vores platform kan du selv konfigurere varebilen med tilhørende ekstraudstyr og specielle opbygninger, samt skræddersy leasingaftalen så du kan se din pris med det samme.

Foretager du en bestilling via Startup Central:

  • fjernes stiftelsesgebyr på kr. 5.000 eksklusiv moms ved operationel leasing,
  • eller kr. 5.000 eksklusiv moms af det samlede finansieringsbeløb ved finansiel leasing.

Kassebil.dk er hjemmesiden for den selvstændige erhvervsdrivende som ønsker leasing af varebil. Vi tilbyder alle mærker, så du har det hele samlet ét sted. Hele processen foregår online, fra konfiguration af varebil, til den endelige bestilling via dit personlige kontologin. Det betyder, at du kan kigge efter varebil, når det passer dig uanset hvor du befinder dig.

Har du spørgsmål til varebilen eller leasing generelt, står vores support klar til at rådgive dig alle ugens dage fra kl. 08 – 22.

Slutproduktet er en varebil designet af dig leveret helt til din hoveddør.

For at bruge dette tilbud skal du, som medlem, trykke på 'Brug partner', og vi vil sætte dig i kontakt med Kassebil.dk.

Om Kassebil.dk

Kassebil.dk er startet i år 2020, med det formål at digitalisere bilhandel. Derfor ser vi os selv som 50% IT-virksomhed og 50% forhandler af varebiler. Konceptet er at fjerne alle fysiske elementer ved at digitalisere hele virksomheden, således at alle interne og eksterne processer foregår online.

Dette med det formål at begrænse fysiske omkostninger som ikke giver værdi til kunderne, samt at effektivisere vores arbejdstid, med det slutresultat at vi er markedets billigste udbyder af varevognsleasing.

Kassebil.dk | Startup Central