Hvad er IT Løsningen?

Vi er din personlige IT-partner som hjælper dig på rette vej. Vi hos IT Løsningen står altid klar til at vejlede dig med udgangspunkt i dine ønsker og behov. Det er vores fornemmeste opgave at finde løsninger og muligheder, der vil gøre din hverdag nemmere uden de store forhindringer. Mange er afhængige af, at deres computer fungerer til punkt og prikke, men der opstår desværre jævnligt problemer.

Teknologien og dens store udvikling har skabt mange muligheder for både private og i diverse erhverv. Af samme årsag er mange også afhængig af at der er IT support lige ved hånden, så der ikke går hverken tid eller ressourcer til spilde for nogle af parterne. Hos IT Løsningen går vi forrest i brugen af fjernsupport og tilgængelige løsninger for vores kunder, så de hurtigt er tilbage på sporet.

Gennem vores it-abonnement behøver du ikke længere at bruge unødvendig og uoverskueligt meget tid og energi på at komme til bunds i problemet. Vores erfarne og dygtige medarbejdere sidder klar i hverdagene for at løse dine problemer. Nemt og effektivt vil vi løse problemet, så du igen kan komme videre med din dag.

Hvad tilbyder IT Løsningen?

IT Support og hjælp til computerproblemer er en central del af vores daglige arbejde. Vi er et team, som brænder for at gøre en forskel for vores kunder både private såvel som virksomheder. Derfor tilbyder vi et bredt sortiment af forskellige ydelser, der er omfattende og strækker sig bredt.

Ligeledes har vi udviklet IT-abonnementer, som sikrer dig, hver gang problemet måtte være ude. Hos IT Løsningen bestræber vi os på altid at tilbyde en let tilgængelig løsning. Af samme årsag gør vi brug af fjernsupport i vores arbejde. På denne måde vil det ikke være nødvendigt for den enkelte at komme ind med deres computer. Løsningerne vil findes i øjeblikket og direkte, hvor man befinder sig.

Vi hjælper tit virksomheder med:

  • Opsætning af fuldautomatisk backup (Cloud og fysisk)
  • IT-Sikkerhed
  • Virusbeskyttelse
  • Opsætning og vedligeholdelse af serverer
  • Installation af Software
  • OvervĂĄgning af systemer (Automatisk Patchmangement)
  • Opsætning af netværksprinter
  • Indkøb og opsætning af computere og andet IT-udstyr
  • Administration af Microsoft Office Licenser

Et pålideligt og ærligt samarbejde er vejen frem
Brug partner knappen foroven, og udfyld formularen for at fĂĄ din 15% rabat.

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Ved tilmelding af nyhedsbrev, accepterer du hermed, at vi mĂĄ sende dig nyhedsbreve med informationer omkring Startup Central samt tilbud. Du kan til enhver tid tilbagekalde samtykket.